Nieuwe vragenlijsten: NIAS en FNS

We hebben twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de Nine Item Avoidant/restrictive food intake disorder Screening (NIAS) en de Food Neophobia Scale (FNS).

Nieuwe PROMs: BBS en BBS Parkinson specifiek

We hebben twee nieuwe PROMs vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft twee verschillende versies van de Berg Balance Scale, namelijk de reguliere versie en de Parkinson specifieke versie.

Nieuwe vragenlijsten: MATE-Q en SCID-5-SV

We hebben twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de MATE-Q en de Structured Clinical Interview DSM-5 Syndroomvragenlijst (SCID-5-SV).

Hoe zet BGL digitale vragenlijsten in binnen de opleiding tot loopbaanprofessional? – Interview met Franz Maissan

Sinds een aantal maanden zet opleidingsbureau BGL het e-health platform van Embloom in binnen de opleiding tot loopbaanprofessional. In het onderstaande interview vertelt Franz Maissan over de inzet van Embloom binnen BGL.

Jaarrapport 2021 | triage-consulten en beslisondersteuners

Onlangs hebben wij een jaarrapport opgesteld met betrekking tot de aanvraag van triage-consulten en de inzet van beslisondersteuners in 2021.

Het nieuwe Doorpakprogramma

Het nieuwe Doorpakprogramma is nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel is om cliënten voor te bereiden op hun tijd na de behandeling.

Stemmingsdagboek vernieuwd

Wij hebben ons stemmingsdagboek vernieuwd. Naast het opfrissen van de lay-out, hebben we ook de inhoud van het dagboek verder uitgebreid.

Onderzoek naar de bruikbaarheid van het ACT-programma voor mantelzorgers

In samenwerking met het Alzheimer Centrum Limburg en de Universiteit Maastricht wordt momenteel een studie gedaan naar ons ACT-programma. In deze studie wordt onderzocht of het ACT-programma in combinatie met wekelijkse coaching een bruikbare en effectieve behandeling is om mantelzorgers van mensen met dementie te ondersteunen in hun dagelijks leven.

Klanttevredenheidsonderzoek 2021

In januari hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten via een vragenlijst beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.