Klanttevredenheidsonderzoek 2021

/
door
In januari hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten via een vragenlijst beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Nieuwe content: Angsthiërarchie, Exposure in vivo en Exposuredagboek

/
door
Onlangs zijn twee vernieuwde CGT-oefeningen en het nieuwe exposuredagboek vrijgegeven binnen ons platform. Vanaf nu kun je deze items klaarzetten voor jouw cliënten.

Het nieuwe PTSS-programma

/
door
We hebben een nieuw PTSS-programma ontwikkeld en deze is vanaf nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel van dit programma is om de cliënt stap voor stap te leren zijn/haar trauma te verwerken.

Gratis beeldbellen met Embloom Meet!

/
door
We zijn trots te kunnen melden dat Embloom Meet, onze nieuwe functionaliteit voor beeldbellen, vanaf nu gratis beschikbaar is binnen het platform!

Nieuwe vragenlijsten: NPV-J-3 en PID-5-NL

/
door
Vandaag zijn er twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de NPV-J-3 en de PID-5-NL.

Nieuwe vragenlijst: PSIS-jeugd

/
door
Er is een nieuwe vragenlijst voor jeugdsporters beschikbaar binnen het Embloom platform. Het betreft de Psychological Skills Inventory for Sports (PSIS-jeugd).

De HoNOS+ staat live!

/
door
We hebben een gratis versie van de HoNOS+ ontwikkeld! Deze is nu in te zetten via www.honosplus.nl. De tool ondersteunt bij de zorgvraagtypering binnen het zorgprestatiemodel.

Vernieuwde CGT-oefeningen

/
door
Op basis van de feedback van cliënten hebben we een aantal van onze CGT-oefeningen vernieuwd.

Ons Welkomstprogramma is vernieuwd!

/
door
We hebben ons Welkomstprogramma vernieuwd. Met dit programma gaat de cliënt aan de slag met wensen en het opstellen van behandeldoelen. De vernieuwde versie is vanaf nu in te zetten.