Nieuwe content voor Kind & Jeugd beschikbaar

/
door
Naast allerlei vragenlijsten die al beschikbaar waren, richten we ons nu ook op de ontwikkeling van oefeningen en modules voor kinderen en jeugdigen. De eerste oefeningen zijn beschikbaar binnen het platform.

Gratis webinar over ACT

/
door
Donderdag 24 juni a.s. organiseren wij een webinar over ACT, exclusief voor gebruikers van Embloom. Dit webinar wordt gegeven door dr. Tim Batink.

Nieuwe oefening

/
door
Deze week is de oefening Pannetjesmodel vrijgegeven. Deze oefening helpt cliënten om meer inzicht te krijgen in de opbouw van hun emoties.

Nieuwe vragenlijsten

/
door
Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de werk-gerelateerde en de algemene Burn-out Assessment Tool (BAT).

Gratis ACT microcursussen!

/
door
ACT in Actie stelt speciaal voor gebruikers van Embloom gratis twee online microcursussen voor professionals ter beschikking.

Klanttevredenheidsonderzoek 2020

/
door
Eind december hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten op deze manier beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Nieuwe oefeningen

/
door
Deze week zijn er acht nieuwe oefeningen vrijgegeven binnen het Embloom platform. Deze oefeningen richten zich met name op het omgaan met emoties en stress-/burn-out klachten.
Medisch specialist meet kwaliteit van zorg met PROMs en PREMs

Ksyos en Embloom bieden triage-consult bij ggz problematiek in de huisartspraktijk

/
door
Vanaf deze week kunnen huisartsen bij Ksyos triage-consulten aanvragen voor mensen met psychische problemen. Ksyos werkt hierbij samen met Embloom.

De nieuwe Welkomstmodule

/
door
Vandaag is de nieuwe Welkomstmodule vrijgegeven. Met dit programma kan de cliënt vóór zijn/haar behandeling al aan de slag met het opstellen van doelen.