Manager E-Health

Heb je een achtergrond als psycholoog en heb je ruime ervaring met online diagnostiek en behandeling van mensen met psychische klachten? Liggen je ambities echter meer bij het management en wil je jouw kennis en ervaring inzetten bij het ontwikkelen van e-mental health? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als manager e-health bij Embloom
Als manager e-health ben je eindverantwoordelijk voor de zorginhoudelijke diensten en producten van Embloom, waaronder het ontwikkelen van e-health en het bieden van triageconsulten. Je geeft leiding aan de teams R&D en triage. Als lid van het MT lever je een bijdrage aan de algemene strategie, besluitvorming en bedrijfsprocessen van de organisatie en onderhoud je contacten met externe stakeholders en samenwerkingspartners. Zo werk je o.a. samen met universiteiten bij de ontwikkeling van en het onderzoek naar de effectiviteit van ons e-health aanbod.

Jij in een notendop

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding psychologie. Een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog of een PhD is een pré.
 • Je hebt minimaal 5 jaar behandelervaring en je bent bekend met veelvoorkomende ziektebeelden en behandeltechnieken. Ervaring als manager en/of regiebehandelaar is een pré.
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met e-mental-health en ervaring met online diagnostiek en behandeling.
 • Je bent creatief en hebt volop ideeën over hoe e-health de kwaliteit van zorg kan verbeteren.
 • Je bent ondernemend, gedreven en nauwkeurig.
 • Je bent een echt “mensenmens” en je krijgt energie van het motiveren en coachen van medewerkers.
 • Je bent grammaticaal sterk en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels.
 • Je bent op zoek naar een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week.

Werken bij Embloom
Werken bij Embloom betekent dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij nóg meer kunt groeien in waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Afhankelijk van jouw ervaring, een salaris tussen de € 5.254 en € 7.119 per maand o.b.v. 40 uur.
 • Een pensioenregeling, thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding.
 • 28 vakantiedagen per jaar o.b.v. 40 uur.
 • Flexibele werkomstandigheden, waarbij je in overleg met directe collega’s bepaalt waar en wanneer je werkt.
 • Een prettige werkomgeving met veel aandacht voor teambuilding en leuke activiteiten.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. De medewerkerstevredenheid is hoog.
 • Een kantoor in Maastricht dat goed bereikbaar is met OV en de auto (inclusief ruime parkeergelegenheid).

Dit zijn wij
Wij zijn Embloom en we zetten ons in voor een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg. We bieden een e-health platform met verschillende toepassingen voor diagnostiek, effectmeting en online behandeling. Wij geloven dat e-health de effectiviteit van de zorg vergroot. Het stelt mensen in staat om toegang te krijgen tot kwalitatief hoogwaardige zorg. E-health kan ook helpen om de werkdruk van zorgverleners te verlagen, zodat ze meer plezier ervaren in hun werk. Inmiddels ondersteunen we een groot aantal zorgorganisaties in Nederland, België en Duitsland. Bij Embloom werken zo’n 35 mensen, voornamelijk op onze locatie in Maastricht. Daarnaast werken mensen vanuit huis of onze locatie in Bonn. Ons team is  een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je meer weten of solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marco Essed via +31 (0) 88 203 7 203.