Vacature assistent content developer (studentenbaan)

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan naast je studie? Dan word jij misschien onze nieuwe collega! Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste en leergierige student, die naast zijn of haar studie een bijdrage wil leveren aan de groei van ons online platform.

Dit doe je als assistent content developer bij Embloom
Als assistent content developer implementeer en test je content voor het Embloom platform, zoals vragenlijsten, teksten en formulieren.

Jij in een notendop
Je bent leergierig, sociaal, proactief, open en hebt een aanpakkersmentaliteit. Daarnaast:

  • Beheers je het MS Office pakket uitstekend, en Excel in het bijzonder.
  • Werk je nauwkeurig en snel.
  • Ben je woonachtig in Maastricht en beschikbaar tussen de 8 à 40 uur per week.
  • Een studie in psychologie is een pré.

Werken bij Embloom betekent
Dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met leuke collega’s en de nodige dosis plezier. Wat je nog meer kunt verwachten:

  • Een flexibele houding. Zo houden we rekening met het aantal uur die jij idealiter wilt werken en er is ruimte voor zowel early birds als uitslapers.
  • Een brutoloon van minimaal €11,64 per uur.
  • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht wat goed bereikbaar is met OV en de fiets.
  • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij
Embloom is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft Embloom zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting. Waar we ooit begonnen als online testapplicatie voor Nederlandse zorgaanbieders, zijn we nu één van de meest uitgebreide e-health platforms voor online hulp in binnen- en buitenland. Wat wij doen? Wij ontwikkelen digitale hulpmiddelen die de behandeling van psychische en lichamelijke klachten ondersteunen en het contact tussen zorgaanbieder en cliënt versterken. Hierbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, educatievideo’s, oefeningen en meer. Sinds onze oprichting hebben we één gezamenlijk doel: het meest gebruikersvriendelijke en effectieve e-health platform bouwen waarmee we de levens van miljoenen mensen verbeteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening beter te maken voor onze klanten. We willen vereenvoudigen, ontwikkelen en verrassen! Ons team is dan ook een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden. Dus vertel, wat wordt jouw toegevoegde waarde?

Enthousiast!
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je meer weten of solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Elonique in den Bosch via +31 (0)88 203 7 203