Vacature Content Implementatie Assistent

Heb jij affiniteit met Excel, weet je van aanpakken en word je enthousiast van een jonge en innovatieve organisatie, die zich inzet voor een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg? Dan hebben wij wellicht een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als Content Implementatie Assistent bij Embloom
Als Content Implementatie Assistent ben je verantwoordelijk voor de implementatie van content. Zo digitaliseer en controleer je psychologische vragenlijsten, teksten en formulieren. Samen met je collega’s van de implementatie en R&D afdeling draag je zorg voor de (door)ontwikkeling en uitbreiding van de content binnen ons platform.

Jij in een notendop

 • Je bent leergierig, sociaal, proactief en hebt een aanpakkersmentaliteit.
 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau. Een studie in psychologie is een pre.
 • Je hebt een echte hands-on-mentaliteit, bent gemotiveerd en hecht veel belang aan een goede teamgeest.
 • Je kunt goed uit de voeten met Microsoft Excel.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.
 • Je werkt nauwkeurig, hebt aandacht voor details en bent kritisch op je eigen werk.
 • Tot slot, ben je woonachtig in Maastricht en beschikbaar voor minimaal 16 uur per week.

Werken bij Embloom betekent
Dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met leuke collega’s en de nodige dosis plezier. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord.
 • Een flexibele houding. Zo is er ruimte voor zowel early birds als uitslapers.
 • Een aantrekkelijk salaris.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht wat goed bereikbaar is met OV en de auto.
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij
Embloom is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft Embloom zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting. Waar we ooit begonnen als online testapplicatie voor Nederlandse zorgaanbieders, zijn we nu één van de meest uitgebreide e-health platforms voor online hulp in binnen- en buitenland. Wat wij doen? Wij ontwikkelen digitale hulpmiddelen die de behandeling van psychische en lichamelijke klachten ondersteunen en het contact tussen zorgaanbieder en cliënt versterken. Hierbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, educatievideo’s, oefeningen en meer. Sinds onze oprichting hebben we één gezamenlijk doel: het meest gebruikersvriendelijke en effectieve e-health platform bouwen waarmee we de levens van miljoenen mensen helpen verbeteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening beter te maken voor onze klanten. We willen vereenvoudigen, ontwikkelen en verrassen! Ons team is dan ook een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?!
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou! Stuur je CV en motivatie naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Elonique in den Bosch via +31 (0) 88 203 7 203. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten. Hopelijk tot snel!