Content implementatie medewerker (Duits sprekend)

Weet je van aanpakken en word je enthousiast van een jonge en innovatieve organisatie, die zich inzet voor een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg? Beheers jij de Nederlandse én Duitse taal vloeiend, kun je goed uit de voeten met Excel en ben je op zoek naar een functie die je kunt combineren met een studie of ander werk? Dan hebben wij wellicht een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als content implementatie medewerker bij Embloom
Als content implementatie medewerker ben je verantwoordelijk voor de implementatie van Duitse en Nederlandse content. Zo vertaal, digitaliseer en controleer je psychologische vragenlijsten, formulieren, handleidingen en instructies. Samen met je collega’s van de content implementatie en R&D afdeling draag je zorg voor de (door)ontwikkeling en uitbreiding van de content binnen ons Duitse en Nederlandse platform.

Jij in een notendop

 • Je bent leergierig, sociaal, proactief en hebt een aanpakkersmentaliteit.
 • Je beschikt minimaal over MBO+ werk- en denkniveau.
 • Je hebt een echte hands-on-mentaliteit, bent gemotiveerd en hecht veel belang aan een goede teamgeest.
 • Je kunt goed uit de voeten met Microsoft Excel.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Duits en Nederlands.
 • Je werkt nauwkeurig, hebt aandacht voor details en bent kritisch op je eigen werk.
 • Tot slot, ben je woonachtig in Maastricht en beschikbaar voor minimaal 16 uur per week.

Werken bij Embloom
Werken bij Embloom betekent dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met leuke collega’s. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen.
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.220 en € 2.518 per maand o.b.v. 40 uur.
 • Flexibele werkomstandigheden. Zo houden we rekening met jouw voorkeur ten aanzien van de werktijden en behoort (deels) thuiswerken ook tot de mogelijkheden.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht wat goed bereikbaar is met OV en de auto (inclusief ruime parkeergelegenheid).
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij
Wij zijn Embloom en we zetten ons in voor een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg. We bieden een e-health platform met verschillende toepassingen voor diagnostiek, effectmeting en online behandeling. Daarbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, psycho-educatie en behandelprogramma’s. Daarnaast ondersteunen we huisartsen bij de verwijzing van cliënten naar de ggz, in de vorm van laagdrempelige ggz-triage. Bij Embloom werken zorg- en it-professionals samen aan producten en diensten die de effectiviteit van de zorg vergroten. Inmiddels ondersteunen we een groot aantal zorgorganisaties in verschillende landen en sectoren. Ons team is een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?!
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou! Wil je meer weten of solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via +31 (0) 88 203 7 203. Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten. Hopelijk tot snel!