(GZ-)psycholoog / Content developer e-health

Als (GZ-)psycholoog heb je een goed beeld van veelvoorkomende psychische klachten, stoornissen en behandeltechnieken. Door jouw ruime klinische ervaring weet je als geen ander welke behandeling aansluit op welke problematiek en doelgroep. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de GGZ en hebt een sterke affiniteit met e-health. Ondanks dat je veel voldoening haalt uit je klinische werk, vind je het ook leuk om de praktijk af te wisselen met het ontwikkelen van (online) zorgprogramma’s. Door jouw creativiteit, taalgevoeligheid en vlotte pen weet je jouw theoretische kennis te vertalen naar cliëntgerichte e-health oplossingen.

Wil je jouw klinische kennis en ervaring graag op een innovatieve wijze overdragen, een grote doelgroep bereiken en bijdragen aan de ontwikkeling van online zorg? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als (GZ-)psycholoog bij Embloom
Als (GZ-)psycholoog werk je samen met onze zorgmanager en psychologen aan de inhoudelijke kant van onze applicatie. Je probeert content zo goed mogelijk af te stemmen op het taalbegrip en de belevingswereld van de cliënt. Op een cliëntgerichte manier ontwikkel je zorgprogramma’s en andere e-health toepassingen voor diverse klachten en stoornissen. Je hebt onder andere de volgende taken:

 • Je schrijft en ontwikkelt nieuwe e-health toepassingen, waaronder zorgprogramma’s, op basis van (wetenschappelijke) literatuur en praktijkervaring. Ook denk je mee over hoe deze toepassingen moeten worden ingebouwd in het platform.
 • Je optimaliseert bestaande e-health toepassingen en bouwt deze verder uit.
 • Waar mogelijk adviseer je ook over de werking van e-health toepassingen in de praktijk en vertaal je ontwikkelingen binnen de GGZ naar concrete e-health toepassingen.

Jij in een notendop

 • Je hebt een WO-opleiding psychologie en bent bij voorkeur geregistreerd als GZ-psycholoog.
 • Je bent werkzaam binnen de GGZ en hebt ruime ervaring met veelvoorkomende psychische ziektebeelden en behandeltechnieken
 • Je bent creatief, gedreven en nauwkeurig;
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met e-mental-health en werkt hier veelvuldig mee.
 • Je bent taalkundig, grammaticaal sterk en effectief in je mondelinge en schriftelijke communicatie, met een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je vindt het leuk om toekomstgericht en innovatief te werken.
 • Je bent op zoek naar afwisselend werk voor maximaal 16 uur per week, naast je klinische werk.
 • Tot slot, een nieuwsgierige, open en onderzoekende houding typeren jou.

Werken bij Embloom betekent
Dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij nóg meer kunt groeien in waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Een flexibele houding. Zo houden we rekening met het aantal uur die jij idealiter wilt werken en er is ruimte voor zowel early birds als uitslapers.
 • Afhankelijk van de ervaring een salaris tussen de € 3.365 en € 5.247 per maand o.b.v. 40 uur.
 • Voldoende vakantiedagen: 25 dagen per jaar o.b.v. 40 uur.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en fietsenregeling.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht wat goed bereikbaar is met OV en de auto.
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij
Embloom is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft Embloom zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting. Waar we ooit begonnen als online testapplicatie voor Nederlandse zorgaanbieders, zijn we nu één van de meest uitgebreide e-health platforms voor online hulp in binnen- en buitenland. Wat wij doen? Wij ontwikkelen digitale hulpmiddelen die de behandeling van psychische en lichamelijke klachten ondersteunen en het contact tussen zorgaanbieder en cliënt versterken. Hierbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, educatievideo’s, oefeningen en meer. Sinds onze oprichting hebben we één gezamenlijk doel: het meest gebruikersvriendelijke en effectieve e-health platform bouwen waarmee we de levens van miljoenen mensen helpen verbeteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening beter te maken voor onze klanten. We willen vereenvoudigen, ontwikkelen en verrassen! Ons team is dan ook een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?!
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je meer weten of solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Elonique in den Bosch via +31 (0) 88 203 7 203.