Vacature Informatie analist

Wil jij werken aan de (door)ontwikkeling van een applicatie die bijdraagt aan een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg? Vind jij het leuk om met complexe informatie vraagstukken bezig te zijn en ben je op zoek naar een functie met een grote IT component? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als informatie analist bij Embloom
Als informatie analist maak je deel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit software developers, testers, een UI/UX Designer en een Mobile App developer. Samen met hen werk je aan de (door)ontwikkeling van onze applicaties, waarbij jij de expert bent op het gebied van informatie en data. Jouw focus zal in eerste instantie liggen op het in kaart brengen van hoe de applicaties nu werken én in de toekomst zouden moeten werken. Je verzamelt hiervoor informatie, analyseert deze en vertaalt dit naar hapklare brokken voor het team. Daarnaast heb je onder andere de volgende taken:

 • Je brengt de behoeften van diverse stakeholders in kaart, stelt (functionele) requirements op en vertaalt deze naar functionele ontwerpen en concrete verbetervoorstellen.
 • Je schrijft heldere documenten, adviezen en ontwerpen. Daarbij borg je dat deze in overeenstemming zijn en blijven met de richtlijnen van de organisatie.
 • Je identificeert mogelijkheden tot procesverbetering, adviseert over de voor- en nadelen van verschillende oplossingen en doet voorstellen die bijdragen aan een goede kwaliteit van het huidige en toekomstige informatielandschap.

Jij in een notendop

 • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van informatica of soortgelijk.
 • Je hebt enkele jaren aantoonbare ervaring als informatie analist binnen een IT organisatie. Ervaring met de zorgsector is een pré.
 • Je hebt kennis van requirements analyse en modelleringstechnieken. Kennis van informatiebeveiliging is een pré.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent pragmatisch, kritisch en analytisch sterk en hebt het vermogen om structuur aan te brengen in complexe informatiesystemen. Ook heb je oog voor bottlenecks in een proces.
 • Een nieuwsgierige, open en onderzoekende houding typeren jou.
 • Tot slot, ben je gericht op innovatie en mogelijkheden om jezelf, het werk en de organisatie continue te verbeteren.

Werken bij Embloom betekent
Dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij nóg meer kunt groeien in waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Zeggenschap over je eigen carrière. Verticaal, horizontaal of diagonaal: je beslist zelf in welke richting jij je wilt ontwikkelen.
 • Een flexibele houding. Zo houden we rekening met het aantal uur die jij idealiter wilt werken en er is ruimte voor zowel early birds als uitslapers.
 • Afhankelijk van de ervaring een salaris tussen de € 2.898 en € 5.247 per maand o.b.v. 40 uur.
 • Voldoende vakantiedagen: 25 dagen per jaar o.b.v. 40 uur.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en fietsenregeling.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht wat goed bereikbaar is met OV en de auto.
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij
Embloom is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft Embloom zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting. Waar we ooit begonnen als online testapplicatie voor Nederlandse zorgaanbieders, zijn we nu één van de meest uitgebreide e-health platforms voor online hulp in binnen- en buitenland. Wat wij doen? Wij ontwikkelen digitale hulpmiddelen die de behandeling van psychische en lichamelijke klachten ondersteunen en het contact tussen zorgaanbieder en cliënt versterken. Hierbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, educatievideo’s, oefeningen en meer. Sinds onze oprichting hebben we één gezamenlijk doel: het meest gebruikersvriendelijke en effectieve e-health platform bouwen waarmee we de levens van miljoenen mensen helpen verbeteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening beter te maken voor onze klanten. We willen vereenvoudigen, ontwikkelen en verrassen! Ons team is dan ook een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?!
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je meer weten of solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Elonique in den Bosch via +31 (0) 88 203 7 203.