Manager E-health (GZ-Psycholoog)

Ben je toe aan een veelzijdige functie, waarin je als lid van het managementteam (MT) bijdraagt aan de ontwikkeling en uitvoering van online zorg? Als GZ-psycholoog heb je ruime ervaring met diagnostiek en behandeling van mensen met psychische klachten. Je maakt veelvuldig gebruik van e-health en wilt de opgedane kennis en ervaring graag inzetten bij het ontwikkelen van cliëntgerichte e-health oplossingen. Je bent ondernemend, creatief, taalgevoelig en neemt graag het voortouw bij nieuwe initiatieven. Ben jij een echt ‘mensenmens’ en wil je jouw klinisch werk afwisselen met content creatie en management? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als manager e-health bij Embloom
Als manager e-health ben je eindverantwoordelijk voor de zorginhoudelijke diensten en producten van Embloom, waaronder het ontwikkelen van e-health toepassingen en het ondersteunen van huisartsen bij ggz-triage. Je staat aan het hoofd van de (grotendeels zelfsturende) afdelingen R&D, content implementatie en triage. Daarnaast lever je (als regiebehandelaar) een bijdrage aan de ontwikkeling van een 100% online zorgorganisatie in samenwerking met onze zorgpartner Lionarons ggz. Als lid van het MT lever je een bijdrage aan de algemene strategie, besluitvorming en bedrijfsprocessen van de organisatie en geef je gevraagd en ongevraagd advies aan de overige afdelingen binnen de organisatie. Je onderhoudt contacten met externe stakeholders en samenwerkingspartners.

Jij in een notendop

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding psychologie en een postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog.
 • Je hebt minimaal 5 jaar behandelervaring binnen de ggz en ervaring met veelvoorkomende psychische ziektebeelden en behandeltechnieken. Leidinggevende ervaring is een pre.
 • Je hebt aantoonbaar affiniteit met e-mental-health en werkt hier veelvuldig mee.
 • Je hebt leidinggevende ambities en volop ideeën over hoe e-health de kwaliteit van zorg kan verbeteren.
 • Je bent ondernemend, creatief, gedreven en nauwkeurig.
 • Je bent taalkundig, grammaticaal sterk en effectief in je mondelinge en schriftelijke communicatie, met een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Je vindt het leuk om in een toekomstgerichte en innovatieve omgeving te werken.
 • Je bent op zoek naar een uitdagende functie voor minimaal 32 uur per week.
 • Tot slot, een nieuwsgierige, open en onderzoekende houding typeren jou.

Werken bij Embloom
Werken bij Embloom betekent dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij nóg meer kunt groeien in waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen.
 • Afhankelijk van jouw ervaring een salaris tussen de € 4.602 en € 6.174 per maand o.b.v. 40 uur.
 • Flexibele werkomstandigheden. Zo houden we rekening met jouw voorkeur ten aanzien van de werktijden en behoort (deels) thuiswerken ook tot de mogelijkheden.
 • Voldoende vakantiedagen: 26 dagen per jaar o.b.v. 40 uur.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en fietsenregeling.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht dat goed bereikbaar is met OV en de auto (inclusief ruime parkeergelegenheid).
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij
Wij zijn Embloom en we zetten ons in voor een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg. We bieden een e-health platform met verschillende toepassingen voor diagnostiek, effectmeting en online behandeling. Daarbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, psycho-educatie en behandelprogramma’s. Daarnaast ondersteunen we huisartsen bij de verwijzing van cliënten naar de ggz, in de vorm van laagdrempelige ggz-triage. Bij Embloom werken zorg- en it-professionals samen aan producten en diensten die de effectiviteit van de zorg vergroten. Inmiddels ondersteunen we een groot aantal zorgorganisaties in verschillende landen en sectoren. Ons team is een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met zijn of haar eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je meer weten of solliciteren? Stuur je CV en motivatie voor 1 mei 2021 naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marco Essed via +31 (0) 88 203 7 203.