Mobile App Developer

Ben jij iemand die nooit out of options raakt en altijd een (creatieve) oplossing weet te bedenken? Werk jij graag met de nieuwste technieken en lijkt het jou gaaf om te werken aan complexe mobiele applicaties? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als Mobile App Developer bij Embloom
Als Mobile App Developer maak je deel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit software developers, testers, een UI/UX designer en informatie analist. Samen met hen werk je aan de (door)ontwikkeling van onze applicaties, waarin jij de expert bent op het gebied van gebruiksvriendelijke apps. Daarbij vervul je de volgende taken:

 • Samen met je collega’s bedenk en ontwerp je nieuwe en te verbeteren apps.
 • Je programmeert, test en verbetert nieuwe en bestaande app functionaliteiten.
 • Je rolt nieuwe apps en updates uit en beheert deze in de app stores.

Jij in een notendop

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde IT opleiding.
 • Je hebt werkervaring als Mobile App Developer en hebt aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van complexe mobiele applicaties voor zowel iOS als Android.
 • Je hebt een goede kijk op usability en app design en weet als geen ander hoe je users de beste gebruikerservaring geeft in een mobile app.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.
 • Je bent assertief, kritisch en durft out of the box te denken. Daarnaast heb je een ‘can-do’ instelling, maak je snel nieuwe dingen eigen en durf je de regie te nemen.

Werken bij Embloom betekent
Dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij nóg meer kunt groeien in waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • De vrijheid om nieuwe dingen uit te proberen en creatief te zijn. Zo heb je standaard 10% innovatietijd om vrij te besteden.
 • Een flexibele houding. Zo houden we rekening met het aantal uur die jij idealiter wilt werken en er is ruimte voor zowel early birds als uitslapers.
 • Afhankelijk van de ervaring een salaris tussen de € 2.518 en € 4.176 per maand o.b.v. 40 uur.
 • Voldoende vakantiedagen: 26 dagen per jaar o.b.v. 40 uur.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en fietsenregeling.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht wat goed bereikbaar is met OV en de auto.
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij
Embloom is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft Embloom zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting. Waar we ooit begonnen als online testapplicatie voor Nederlandse zorgaanbieders, zijn we nu één van de meest uitgebreide e-health platforms voor online hulp in binnen- en buitenland. Wat wij doen? Wij ontwikkelen digitale hulpmiddelen die de behandeling van psychische en lichamelijke klachten ondersteunen en het contact tussen zorgaanbieder en cliënt versterken. Hierbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, educatievideo’s, oefeningen en meer. Sinds onze oprichting hebben we één gezamenlijk doel: het meest gebruikersvriendelijke en effectieve e-health platform bouwen waarmee we de levens van miljoenen mensen helpen verbeteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening beter te maken voor onze klanten. We willen vereenvoudigen, ontwikkelen en verrassen! Ons team is dan ook een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?!
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je meer weten of solliciteren? Stuur je CV en motivatie naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marco Essed via +31 (0) 88 203 7 203.