Vacature Online Marketeer

Ondernemend, creatief en gedreven. Herken jij jezelf in deze woorden en wil je bijdragen aan een betere, toekomstbestendige gezondheidszorg? Ben je commercieel ingesteld en gaat je hart sneller kloppen van het bedenken en uitvoeren van online marketing strategieën? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als online marketeer bij Embloom
Als online marketeer draag jij bij aan de groei van Embloom en ben je de kartrekker van onze lead generation en lead nurturing. Dit doe je onder andere door onze digitale strategie verder uit te bouwen, verschillende campagnes te lanceren en op zoek te gaan naar mogelijkheden om onze doelgroep nog beter te bereiken. Hoe jouw week eruitziet: afwisselend! Een gemiddelde werkdag bestaat eigenlijk niet, maar in hoofdlijnen heb je de volgende taken:

 • Je bepaalt en voert de digital marketing strategie uit met als doel onze (potentiële) klanten zo effectief mogelijk online te bereiken en te activeren op alle relevante kanalen.
 • Je ontwikkelt en monitort online campagnes en zet advertentiestructuren op. Vervolgens analyseer en optimaliseer je deze, stelt rapportages op en ontwikkelt ideeën en acties om deze te verbeteren.
 • Je beheert, analyseert en optimaliseert onze landingspagina’s en website. Hierbij stel je vast welke stappen van de funnel kunnen worden verbeterd, hoe onze vindbaarheid kan worden vergroot en op welke manieren meer leads kunnen worden gegenereerd. Je voert hiervoor de nodige analyses en tests uit en vertaalt inzichten naar innovatieve en creatieve campagnes en lead- en conversie flows.

Jij in een notendop

 • Je bent HBO (+) opgeleid in Marketing, Digital Marketing of soortgelijk.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, liefst in een B2B omgeving binnen de zorg en IT sector.
 • Je hebt ervaring met het bedenken van (online) marketingstrategieën en de inzet van e-mail marketing en marketing automation.
 • Je hebt een sterke strategische blik en benut deze om de ambities van de organisatie te realiseren en bij te dragen aan onze commerciële doelstellingen.
 • Je hebt idealiter kennis van en affiniteit met de zorgsector en/of e-health.
 • Je staat stevig in je (strategische) schoenen en hebt een sterke drive om het altijd beter te doen.
 • Je volgt de trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en vertaalt deze naar de eigen organisatie.
 • Je denkt en handelt proactief en resultaatgericht, neemt eigen verantwoordelijkheid en zoekt altijd naar creatieve oplossingen die waarde toevoegen.
 • Je bent gewend om doelgroepgericht te denken, werken en handelen en weet precies wat onze (potentiële) klanten nodig hebben, zelfs als ze er niet expliciet om vragen.
 • Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels. Kennis van de Duitse taal is een sterke pre.
 • Tot slot heb je een enthousiaste, open en ondernemende persoonlijkheid.

Werken bij Embloom betekent
Dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij nóg meer kunt groeien in waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Een platte organisatie met korte communicatielijnen.
 • Afhankelijk van jouw werkervaring een salaris tussen de € 2.899 en € 4.689 per maand o.b.v. 40 uur.
 • Flexibele werkomstandigheden. Zo houden we rekening met jouw voorkeur ten aanzien van de werktijden en behoort (deels) thuiswerken ook tot de mogelijkheden.
 • Voldoende vakantiedagen: 26 dagen per jaar o.b.v. 40 uur.
 • Een pensioenregeling, reiskostenvergoeding en fietsenregeling.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht wat goed bereikbaar is met OV en de auto (inclusief ruime parkeergelegenheid).
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij
Embloom is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft Embloom zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor diagnostiek en effectmeting. Waar we ooit begonnen als online testapplicatie voor Nederlandse zorgaanbieders, zijn we nu één van de meest uitgebreide e-health platforms voor online hulp in binnen- en buitenland. Wat wij doen? Wij ontwikkelen digitale hulpmiddelen die de behandeling van psychische en lichamelijke klachten ondersteunen en het contact tussen zorgaanbieder en cliënt versterken. Hierbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, educatievideo’s, behandelprogramma’s en meer. Sinds onze oprichting hebben we één gezamenlijk doel: het meest gebruikersvriendelijke en effectieve e-health platform bouwen waarmee we de levens van miljoenen mensen helpen verbeteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening beter te maken voor onze klanten. We willen vereenvoudigen, ontwikkelen en verrassen! Ons team is dan ook een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?!
Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je meer weten of solliciteren? Stuur je CV en motivatie voor 1 mei naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Marco Essed via +31 (0) 88 203 7 203