Triage psycholoog/Content developer e-health

Als psycholoog heb je een goed beeld van veelvoorkomende psychische klachten, stoornissen en behandeltechnieken. Door jouw ruime klinische ervaring weet je als geen ander hoe je een goede inschatting kan maken van GGZ problematiek en hierdoor te zorgen voor een juiste GGZ verwijzing. Je bent goed op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de GGZ en met  jouw creativiteit, taalgevoeligheid en vlotte pen weet je jouw theoretische kennis te vertalen naar cliëntgerichte e-health oplossingen.

Wil je een waardevolle bijdrage leveren aan het dagelijkse leven van cliënten en hulpverleners ondersteunen op het gebied van triage en diagnostiek? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Dit doe je als triage psycholoog/content developer bij Embloom

Als triage psycholoog/content developer maak je deel uit van ons triage- en R&D team. Samen met de andere psychologen lever je een actieve bijdrage aan een juiste GGZ-verwijzing van cliënten. Daarnaast werk je ook aan de inhoudelijke kant van ons e-health platform, waarvoor je op een cliëntgerichte manier zorgprogramma’s en andere e-health toepassingen ontwikkelt voor diverse klachten en stoornissen. Je hebt onder andere de volgende taken:

 • Je voert diverse diagnostische taken uit waaronder het interpreteren van testresultaten, het voeren van telefonische gesprekken met cliënten en het geven van een echelonadvies (bijvoorbeeld verwijzing naar de generalistische basis of specialistische GGZ) inclusief uitwerking en rapportage.
 • Je schrijft en ontwikkelt nieuwe e-health toepassingen, waaronder zorgprogramma’s, op basis van (wetenschappelijke) literatuur en praktijkervaring. Ook denk je mee over hoe deze toepassingen moeten worden ingebouwd in het platform.
 • Je optimaliseert bestaande e-health toepassingen en bouwt deze verder uit.

Jij in een notendop

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding psychologie en bent in bezit van een basisaantekening psychodiagnostiek of LOGO-verklaring.
 • Je hebt enkele jaren ervaring binnen de GGZ en bent thuis in de psychopathologie, veelvoorkomende psychische ziektebeelden en behandeltechnieken.
 • Je bent creatief, gedreven en nauwkeurig.
 • Je hebt affiniteit met e-health. Werkervaring met e-mental-health is een pre.
 • Je bent taalkundig, grammaticaal sterk en effectief in je mondelinge en schriftelijke communicatie, met een goede beheersing van de Nederlandse taal.
 • Je kunt goed omgaan met stress, bent analytisch en werkt resultaat- en oplossingsgericht.
 • Je vindt het leuk om toekomstgericht en innovatief te werken.
 • Je bent op zoek naar afwisselend werk en bent 36 per week beschikbaar.
 • Tot slot, een nieuwsgierige, open en onderzoekende houding typeren jou.

Werken bij Embloom betekent

Dat je komt te werken in een open en flexibele werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, zodat jij nóg meer kunt groeien in waar je goed in bent en goed in wilt worden. Wat je nog meer kunt verwachten:

 • Een platte organisatie in de breedste zin van het woord.
 • Afhankelijk van de ervaring een salaris tussen de € 2.899,- en € 4.689,- per maand o.b.v. 40 uur.
 • Een flexibele houding. Zo is er ruimte voor zowel early birds als uitslapers en behoort thuiswerken ook tot de mogelijkheden.
 • Voldoende vakantiedagen: 25 dagen per jaar o.b.v. 40 uur.
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling, reiskostenvergoeding en fietsenregeling.
 • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij. Dit alles op een kantoor in Maastricht wat goed bereikbaar is met OV en de auto.
 • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan. Leuke uitjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

Dit zijn wij

Embloom is opgericht in 2010 in samenwerking met verschillende huisartsen en GGZ-professionals. In eerste instantie heeft Embloom zich toegelegd op de ontwikkeling van een internetapplicatie voor triage, diagnostiek en effectmeting. Waar we ooit begonnen als online testapplicatie voor Nederlandse zorgaanbieders, zijn we nu één van de meest uitgebreide e-health platforms voor online hulp in binnen- en buitenland. Wat wij doen? Wij ontwikkelen digitale hulpmiddelen die de behandeling van psychische en lichamelijke klachten ondersteunen en het contact tussen zorgaanbieder en cliënt versterken. Hierbij kun je denken aan digitale vragenlijsten, educatievideo’s, oefeningen en meer. Sinds onze oprichting hebben we één gezamenlijk doel: het meest gebruikersvriendelijke en effectieve e-health platform bouwen waarmee we de levens van miljoenen mensen helpen verbeteren. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze dienstverlening beter te maken voor onze klanten. We willen vereenvoudigen, ontwikkelen en verrassen! Ons team is dan ook een bonte verzameling van talent en persoonlijkheid. Ieder met hun eigen kracht, ideeën en vaardigheden.

Enthousiast?!

Leuk! Wij zijn ook benieuwd naar jou. Wil je meer weten of solliciteren? Stuur je CV en motivatie voor 1 december 2020 naar hr@embloom.com. Mocht je vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Elonique in den Bosch via +31 (0) 88 203 7 203.