Werken bij Embloom

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken. Deze alom bekende wijsheid is zeker ook van toepassing op ons. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die met plezier willen werken en uitblinken in hun vak. Bij Embloom zorgen we voor een fijne werkomgeving, met veel ruimte voor eigen inbreng en persoonlijke ontwikkeling. Onze organisatie kenmerkt zich door een open en informele cultuur. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook veel aandacht voor werkgeluk en teambuilding. Lijkt het je leuk om bij Embloom te werken, stuur dan je (open) sollicitatie naar hr@embloom.com t.a.v. Marco Essed.

DevOps Engineer

Ben je een ervaren DevOps engineer en lijkt het je leuk om te werken aan een innovatief e-health platform? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Backend Developer PHP

Als backend developer PHP heb je al een hoop applicaties en services gezien en ontwikkeld. Hierdoor weet je als geen ander hoe je code schrijft die lang meegaat.

App Developer

Als app developer heb je al een hoop applicaties en services gezien en ontwikkeld. Hierdoor weet je als geen ander hoe je code schrijft die lang meegaat.

Manager E-Health

Heb je een achtergrond als psycholoog en heb je ruime ervaring met online diagnostiek en behandeling van mensen met psychische klachten? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor je!

Content Implementatie Medewerker

Heb jij affiniteit met Excel en lijkt het je leuk om vragenlijsten en andere behandelonderdelen te digitaliseren?  Dan hebben wij wellicht een mooie uitdaging voor je!