Nieuws

Embloom bundelt krachten met Health Cloud Initiative

/
door
Embloom gaat verder onder de paraplu van Health Cloud Initiative (HCI). Embloom en HCI werken al langer samen en kunnen door de krachtenbundeling hun gezamenlijk aanbod versneld innoveren en beter inspelen op de sterk groeiende vraag naar hybride en digitale zorg, om de toegankelijkheid en kwaliteit van de zorg in Nederland te borgen. 

Nieuwe vragenlijsten: DAPP-BQ, DAPP Screening en DAPP-SF-A

/
door
We hebben drie nieuwe vragenlijsten van Hogrefe vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de DAPP-BQ, de DAPP Screening en de DAPP-SF-A.

Nieuwe vragenlijsten: cPTCI, VAK 4-12 en SINAS

/
door
Er zijn drie nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de cPTCI, VAK 4-12 en de SINAS.

Nieuwe vragenlijsten: BRIEF-P, BRIEF-2 Screener, TSCC en TSCYC

/
door
We hebben vier nieuwe vragenlijsten van Hogrefe vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de BRIEF-P BRIEF-2 Screener, TSCC en TSCYC.

Nieuwe oefeningen: Plezierige Activiteiten, Progressieve Relaxatie en Positieve Imaginatie

/
door
Er zijn drie nieuwe oefeningen beschikbaar gesteld binnen ons platform. Het betreft de oefeningen “Plezierige Activiteiten”, “Progressieve Relaxatie” en “Positieve Imaginatie”.

Nieuwe vragenlijsten: SIDAS, OBVL-K, NEL en MHC-SF

/
door
We hebben vier nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de SIDAS, OBVL-K, NEL en de Engelstalige versie van de MHC-SF.

Jaarevaluatie 2023

/
door
In deze evaluatie blikken we terug op het afgelopen jaar en bieden we inzicht in de belangrijkste resultaten van ons klant- en cliënttevredenheidsonderzoek. Daarnaast geven we een reactie op de belangrijkste feedback.

Kind en Jeugd oefeningen vernieuwd

/
door
We hebben elf CGT-oefeningen voor kind en jeugd vernieuwd. Er zijn enkele inhoudelijke verbeteringen doorgevoerd en daarnaast is het design van de oefeningen vernieuwd.