YSQ-S3

Nieuwe vragenlijst: YSQ-S3

Er is een nieuwe vragenlijst beschikbaar gesteld binnen ons platform. Het betreft de Young Schema Questionnaire 3 Short Form (YSQ-S3). Deze vragenlijst is de verkorte versie van de Young Schema Questionnaire (YSQ).

Nieuwe PTSS oefeningen en psycho-educatie

We hebben een groot aantal oefeningen en psycho-educatieve video’s uit het PTSS-programma los vrijgegeven.

Nieuwe vragenlijst: OPV

We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de Ontwikkelingsprofiel Vragenlijst (OPV).

Een efficiënter intake proces binnen U-Center – Interview met Yvo in den Bosch

Om het intake proces efficiënter in te richten zet U-Center sinds een half jaar de TeleScreen in. Wij spraken met Yvo in den Bosch, programmacoördinator bij U-Center, over het gebruik van de TeleScreen binnen U-Center.

Ons Duitse platform is in de race voor de Health-i-Award

We zijn trots te kunnen melden dat ons Duitse platform kans maakt om de Health-i-Award te winnen.

Nieuwe vragenlijsten: NIAS en FNS

We hebben twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de Nine Item Avoidant/restrictive food intake disorder Screening (NIAS) en de Food Neophobia Scale (FNS).

Nieuwe vragenlijsten: MATE-Q en SCID-5-SV

We hebben twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de MATE-Q en de Structured Clinical Interview DSM-5 Syndroomvragenlijst (SCID-5-SV).

Hoe zet BGL digitale vragenlijsten in binnen de opleiding tot loopbaanprofessional? – Interview met Franz Maissan

Sinds een aantal maanden zet opleidingsbureau BGL het e-health platform van Embloom in binnen de opleiding tot loopbaanprofessional. In het onderstaande interview vertelt Franz Maissan over de inzet van Embloom binnen BGL.

Jaarrapport 2021 | triage-consulten en beslisondersteuners

Onlangs hebben wij een jaarrapport opgesteld met betrekking tot de aanvraag van triage-consulten en de inzet van beslisondersteuners in 2021.