Ontwikkelagenda 2024: Innovaties in technologie, functionaliteit en e-health content

/
door
Het nieuwe jaar staat voor de deur en we willen onze gebruikers graag meenemen in onze plannen voor het komende jaar, waarin we ons blijven richten op het verbeteren en uitbreiden van onze producten en diensten.

Embloom werkt aan E-health Assistent op basis van AI

/
door
Sinds kort werkt Embloom aan een ‘E-health Assistent’ op basis van kunstmatige intelligentie. De E-Health Assistent wordt ontwikkeld in samenwerking met KE@Work.

Nieuwe vragenlijst: PID-5 NL

/
door
We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de Nederlandse DSM-5 Persoonlijkheidsvragenlijst (PID-5 NL) voor volwassenen.

Psychische zorg zonder wachtlijst én volledig digitaal 

/
door
Miriam Luigjes, de operationeel manager en crisiscoördinator bij LMcare, legt uit hoe hun zelf ontwikkelde FIT method in zijn werk gaat en hoe Embloom hierin ondersteunt.

Nieuwe vragenlijsten: SCIL 14-17 en SCIL 18+

/
door
Sinds kort zijn ook de SCIL 14-17 en SCIL 18+ beschikbaar via Embloom. De SCIL vragenlijsten zijn geschikt om snel te screenen op een mogelijke licht verstandelijke beperking (LVB), op basis van de intelligentie.

ARQ kiest Embloom als nieuwe ROM-leverancier na stopzetten Questmanager door Philips

/
door
ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum heeft na zorgvuldige overweging en een grondig selectieproces besloten om Embloom te selecteren als hun nieuwe partner voor Routine Outcome Monitoring (ROM) en diagnostiek.

Blended care biedt voordelen voor zowel zorgverlener als cliënt

/
door
Wij spraken Nicole Oltmanns, Kind en Jeugd psycholoog bij DOPPA zorg, over de beweegredenen om met e-health te starten, de keuze voor een platform en hoe dit wordt ingezet binnen de instelling.

Gratis ACT masterclasses!

/
door
Naast de twee microcursussen die eerder werden aangeboden, stelt ACT in Actie nu ook vier verdiepende ACT masterclasses beschikbaar voor gebruikers van Embloom. Deze masterclasses bieden ondersteuning bij het gebruik van ons ACT-programma ‘Van Klacht naar Veerkracht’.

Het nieuwe Cognitieprogramma

/
door
Het nieuwe Cognitieprogramma is nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel is om de cliënt te leren omgaan met niet-helpende gedachten.