Ervaringen van gebruikers

Miriam Luigjes

Operationeel manager, LMcare

LMcare bestaat nu 3 jaar en we gebruiken Embloom al vanaf de start. Het was voor ons belangrijk dat het platform te koppelen is aan CRS en dat we kunnen werken met de vragenlijsten die wij nodig hebben. Daarnaast worden we goed geholpen door de Embloom helpdesk als iemand ergens niet uitkomt. Voor ons is volledig digitaal behandelen met hulp van e-health inmiddels normaal. We doen niet anders. We kijken daar heel positief tegenaan en zouden het ook niet willen veranderen. Embloom vormt voor ons een mooie aanvulling op de behandeling en themagroepen die wij bieden.

Lees het hele interview

Nicole Oltmanns

GZ-psycholoog Kind en Jeugd, DOPPA zorg

We hebben zelf onderzoek gedaan naar verschillende e-health platforms om te kijken welke het beste bij onze organisatie past. Binnen mijn netwerk had ik positieve geluiden gehoord over Embloom. Het was voor ons doorslaggevend dat Embloom een aanbod heeft voor zowel jeugd als volwassenen en naast een diagnostiekaanbod ook behandelmodules, psycho-educatie en dagboeken aanbiedt. Daarnaast is het heel prettig dat er een koppeling gemaakt kan worden tussen ons EPD en het platform waardoor we direct vanuit de cliëntdossiers kunnen werken. 

Lees het hele interview

Claudia Denis en Marjan van der Heijden

Docenten Toegepaste Psychologie, Fontys Hogeschool

We waren op zoek naar kwalitatief hoogwaardige online vragenlijsten. Embloom heeft goed met ons meegedacht en prima maatwerk geleverd. Jullie schakelen snel en ook het contact is prettig. Bij de vakken die ik geef, werken we maar met een deel van het platform. Wat we gebruiken, is inhoudelijk sterk en functioneert goed. Met behulp van Embloom kunnen de studenten oefenen met valide vragenlijsten die veelvuldig in de praktijk gebruikt worden.

Lees het hele interview

Joyce Schiffers en Tamara Grond

Manager & verpleegkundig specialist ggz, Huisartsen Oostelijk Zuid-Limburg

Het mooie is dat Embloom een totaalpakket biedt: e-health plus vragenlijsten. Je hoeft maar één keer in te loggen waarna je als specialist beschikt over de benodigde hulpmiddelen voor diagnostiek en behandeling. Embloom is niet meer weg te denken uit mijn werk. Ik gebruik het platform al jaren en vind het een fijne manier van werken. Alles is goed te vinden en via korte instructievideo’s wordt duidelijk uitgelegd hoe je ieder item of functionaliteit kunt inzetten. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Lees het hele interview

Gerrie Ham

GZ-psycholoog, Praktijk ‘Gerrie Ham’

Ik vind de oefeningen en modules van Embloom een hele prettige aanvulling op de behandelingen. Het stimuleert cliënten om tussen de sessies door actiever met hun doelen en behandeling bezig te zijn. Bovendien is de behandelduur soms korter door het gebruik van e-health. Een ander voordeel van Embloom vind ik dat cliënten na afronding van de therapie inzage blijven houden in hun persoonlijke omgeving. Ze kunnen de e-health items blijven bekijken en eventueel opnieuw maken.

Lees het hele interview

Rob de Leeuw

Manager, Arbo Unie

Wij zijn erg tevreden over het grote aantal tests, de modules en de losse e-health items. Ook wordt de huisstijl van Arbo Unie gebruikt in de communicatie met onze cliënten, zodat deze niet als een “spam” gezien wordt. Embloom is goed bereikbaar en altijd bereid om mee te denken. Wij kunnen Embloom van harte aanbevelen.

Rinske Frima

GZ-psycholoog, Baby Blues Domstad

Het Embloom platform is heel prettig in het gebruik. Het is intuïtief goed ingericht, waardoor je zonder de handleiding vanzelf alles gemakkelijk kan vinden. Er is een uitgebreide keuze aan zowel vragenlijsten en tests als e-health-toepassingen beschikbaar. Bij vragen of opmerkingen gaan de medewerkers van Embloom, die goed bereikbaar zijn, direct voor je aan de slag. Embloom is dus echt een aanrader!

Liselotte Visser

GZ-psycholoog, Vivid

Inmiddels werk ik al meer dan tien jaar met Embloom. Toen ik (30 jaar geleden) als psycholoog begon kon je een patiënt handmatig een vragenlijst afnemen en was je uren aan het puzzelen om de antwoorden correct te scoren en interpreteren. Wat een verschil met de huidige gang van zaken! Direct resultaat, mooi in een grafiek weergegeven op een manier die ik de patiënt kan laten zien. Zeer comfortabel. Ook de e-health modules van Embloom zijn gebruikersvriendelijk en representatief. Mijn ervaringen met het inzetten van alleen e-health zijn niet zo positief. Het is voor iemand met psychische problemen nog moeilijker dan gemiddeld om zichzelf er toe te zetten er mee aan de gang te gaan en blijven. Maar in combinatie met persoonlijke gesprekken vind ik e-health erg waardevol.

Miriam van Ommeren

Psycholoog K&J, regiebehandelaar en eigenaar, Opgroeiconsult!

Wij werken met tevredenheid met de vragenlijsten en testen van Embloom. We zijn ons nog steeds verder aan het bekwamen in het vak van diagnostiek en merken ook dat we nog steeds de testen en vragenlijsten aan het verkennen zijn. Maar alles staat helder en duidelijk opgebouwd in het portaal. Als we iets niet weten dan kunnen we de vragen gemakkelijk stellen. Wij zijn tevreden en werken graag met Embloom verder, zodat we de zorg voor onze cliënten steeds verder kunnen professionaliseren.

Mark Schuls

Sportpsycholoog, TipTop Sport

Al een aantal jaar werk ik samen met Embloom, vooral voor het uitvoeren van diagnostiek. Er is veel keuze aan instrumenten en er kunnen ook laagdrempelig nieuwe worden ingebouwd. Daarnaast biedt Embloom Meet een beveiligde manier van videobellen.

Maria van den Berg

GZ-psycholoog, Praktijk de Sprong

Embloom biedt veel mogelijkheden, een toegankelijke prijs en de website geeft geen problemen! We zijn ook dankbaar voor het plaatsen van een Poolse vragenlijst.

Marielle Schoen-Beentjes

Integratief counselor, Key2Change

Ik was nog geen jaar geleden aangesloten bij Pearson. Nadat Pearson stopte met een aantal vragenlijsten kwam ik terecht bij Embloom. De overgang verliep heel fijn en ik kan nog steeds alles gebruiken wat ik bij Pearson ook gebruikte. Embloom heeft via hun platform alles heel toegankelijk gemaakt.

Bert Krapels

Klinisch psycholoog, Praktijk Bert Krapels

Al snel kwam ik bij de introductie van digitale vragenlijsten uit bij Embloom. Ik vind het een overzichtelijk platform waarin makkelijk te werken is. De grafische weergave van scores is helder. Pluspunt vind ik ook dat cliënten de link altijd herkennen en niet als spam behandelen.

Mike van As

Embloom is een klant- en therapeutvriendelijk e-health programma. Door de koppeling met mijn softwaresysteem (Praktijkdata) werkt het vlot en soepel. Er is ook een goede helpdesk. Zeer aan te bevelen!

Marie-Jeanne Berkers

Orthopedagoog, Praktijk Berkers

Ik heb een GGZ praktijk voor kind en jeugd. Ik gebruik in mijn praktijk vooral de vragenlijsten van Embloom. Hierdoor bespaar ik veel tijd, tijd die ik aan mijn cliënten kan besteden. Ik maak gebruik van een koppeling met mijn EPD systeem, waardoor ik alle informatie in mijn cliëntendossier meteen beschikbaar heb.

Haye bij de Weg

Psychiater, Psychiatrische Praktijk Nijlân

Vanaf januari 2013 maak ik gebruik van het Embloom platform voor vragenlijsten en tests. Ik ben zeer tevreden over het grote aanbod, het gebruiksvriendelijke platform, dat met enige regelmaat wordt geïnnoveerd. Ook qua kosten is het gebruik van dit platform voor een zelfstandige praktijk gunstig.

Toine Thissen

GZ-psycholoog, Thissen & van den Berg

Embloom is een zeer klantvriendelijke organisatie, met een gevarieerd aanbod op het gebied van psychodiagnostiek, ROM, beslisondersteunig, psycho-educatie en online behandeling. Als behandelaar heb ik goede ervaring met gebruik van het platform voor psychodiagnostiek en ROM. Als gebruiker ben ik zeer tevreden over de klantenservice en prijs-kwaliteit verhouding.

Anneke de Boer-Scholten

GZ-psycholoog, Addenda

Sinds januari 2016 werk ik (op advies van een collega) met Embloom. Eerst gebruikte ik alleen het testgedeelte, nu ook de e-health modules en ik ben heel erg blij dat ik met Embloom in zee ben gegaan. Ik vind het heel prettig dat er veel vragenlijsten zijn en dat die bij meerdere afnames met elkaar vergeleken worden. Ik ben heel tevreden over het contact: snelle lijnen en goede uitleg als er een vraag is. Bovendien vinden er regelmatig aanpassingen en uitbreidingen plaats. Ik zou echt iedereen aanraden om met Embloom in zee te gaan!

Helen Lionarons

Klinisch psycholoog, Oh My Mood

Embloom is één van de meest essentiële hulpmiddelen bij mijn praktijkvoering. De TeleScreen geeft een goede indicatie van de ernst van de problematiek. De screener bespaart heel veel onderzoekstijd (en kosten). Ook de informatie over de leefsituatie heeft zeer belangrijke aanvullende waarde voor het therapieplan. De verslagen zijn uitmuntend: bij eenvoudige problematiek vaak voldoende om na bespreking met de cliënt meteen een behandelplan op te stellen en bij complexe problematiek een goede basis om op voort te bouwen, een goede leidraad voor de inrichting van het uitgebreide klinische onderzoek.

De e-Health oefeningen zijn een verrijking voor de behandeling omdat ze de cliënt aanzetten tot zelfwerkzaamheid/op weg helpen om de regie weer in eigen hand te nemen. De oefeningen sluiten qua inhoud goed aan op de meeste therapiemodellen.

Naast de content ben ik ook zeer te spreken over de service. Alle medewerkers geven blijk van een enorme klantgerichtheid. Chapeau!

Thomas Lenz

Psychiater, Praktijk Lenz

Embloom is sinds enkele jaren voor mij een gebruikersvriendelijk en patiëntvriendelijk applicatieprogramma, dat ondersteunend is bij zowel indicatiestelling als monitoring van de resultaten van behandeling. Door de eenvoud in het gebruik voor mijn patiënten is de responsrate hoog en is het programma zeer nuttig gebleken bij het gezamenlijk beoordelen van de voortgang van de behandeling en shared decision making m.b.t. medicatie en verdere therapie.

Thom Heijnen

Psychotherapeut, Psychologenpraktijk Heijnen

Embloom biedt mij de ondersteuning om mijn werkzaamheden als Psychotherapeut verder vorm te geven door middel van de e-health. De vragenlijsten en de toegang ertoe zijn erg drempelverlagend voor patiënten en een absolute tijdsbesparing voor mijn werkzaamheden.

Cees Willemse

Klinisch psycholoog, Empathon

Na een paar jaar met Embloom gewerkt te hebben, raad ik Embloom graag aan bij mijn collega’s.

Yael Meijer

Klinisch psycholoog, ACFT

Effectief en simpel. Rommen is zo een stuk eenvoudiger. En dat tegen een scherpe prijs. Voor de kleine gebruiker erg prettig.

Anja Plantinga

Praktijkmanager, Cognito Praktijk Zwolle

Professionele, up to date vragenlijsten en e-health modules. Makkelijk in het gebruik.

Mieke Broekhuizen-Holtes

Klinisch psycholoog, MTSR

Embloom is gebruiksvriendelijk, up-dated en heeft een wetenschappelijk verantwoorde testdatabasis die praktisch te gebruiken is. Aan te bevelen!!

Mark Dekker

Projectleider, Lentis

Lentis gebruikt sinds 2013 de TeleScreen van Embloom, om patiënt en behandelaanbod zo snel en zo goed mogelijk te matchen. Met tevredenheid. We hebben goede ervaringen met Embloom als leverancier. Ze zijn bereikbaar, helder in de communicatie en schakelen snel.

Astrid van Jaarsveld

GZ-psycholoog, PHHaastrecht

We zijn al enige tijd klant bij Embloom. Met name de online testmogelijkheden spraken mij aan en de manier van opzet was goed te volgen. Als vrijgevestigde praktijk in de generalistische Basis GGZ groeien wij door en Embloom groeit met ons mee. We zijn een zeer tevreden klant.

Johan Hopmans

Psychiater, Zielhorst

Reeds jaren een zeer tevreden gebruiker van Embloom. Met name zeer tevreden over de ondersteuning/helpdesk.

René Feyen

Psycholoog, Beterggz en Psychologen Praktijk Feyen

Embloom is een makkelijk en toegankelijk platform dat een grote hoeveelheid vragenlijsten, modules etc. kent. Ik gebruik het voor intakes, diagnostiek en als onderdeel voor machtigingen naar zorgverzekeraars. Vragen worden snel beantwoord en problemen snel opgelost.

Roelof Heemstra

Voor een adequate psychologische behandeling is een uitgebreide analyse en diagnostiek van de problematiek en klachten een vereiste. Daarvoor biedt Embloom een waardevolle bijdrage.

Loes Peters

Poh-ggz, De Wijkpraktijk

Ik ervaar Embloom als een goede, zorgvuldige organisatie waar ik graag mee samenwerk, om zo de beste zorg voor mijn cliënten te bieden. Embloom beschikt over kundige mensen. Voor mij genoeg redenen om deze samenwerking nog lang voort te zetten.

Ervaringen van partners

Monika Wojciechowska

Monika Wojciechowska

Business Unit Manager / Licensing Director, Pearson Clinical

Embloom is al jaren onze partner als het gaat om digitalisering van klinische meetinstrumenten. Juist in deze tijd, waar zorgverleners op zoek zijn naar integrale oplossingen ter ondersteuning van de zorgverlening, vullen Pearson en Embloom elkaar aan. Waar Pearson voor content staat, staat Embloom voor het embedden van deze content in de dagelijkse praktijk van zorg professionals. Samen bieden we een gebruikersvriendelijke oplossing voor onze klanten. Een mooi resultaat van onze samenwerking!

Han Laarhuis

Directeur, InfinitCare

Met Embloom hebben we sinds lange tijd een zeer goede samenwerking. Dit heeft geleid tot volledig geautomatiseerde koppelingen, waardoor wij veel beter in staat zijn om onze gezamenlijke dienstverlening aan te bieden. Zo ondersteunen we zorgaanbieders door outcome-indicatoren inzichtelijk te maken over groepen cliënten. Tevens helpen we hen bij het aanleveren van deze indicatoren richting externe stakeholders, zoals KiBG, CBS en Akwa GGZ.