Ons Welkomstprogramma is vernieuwd!

/
door
We hebben ons Welkomstprogramma vernieuwd. Met dit programma gaat de cliënt aan de slag met wensen en het opstellen van behandeldoelen. De vernieuwde versie is vanaf nu in te zetten.

Nieuwe vragenlijst: EQ-5D

/
door
We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de EQ-5D.

Nieuwe vragenlijsten: HADS en HADS-A

/
door
Vandaag zijn er twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de HADS en HADS-A.

Digitale PROMs en PREMs

/
door
De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om ons aanbod PROMs en PREMs flink uit te breiden. Je kunt nu via het Embloom platform allerlei PROMs en PREMs digitaal klaarzetten voor je patiënten.

Nieuwe psycho-educatie: Emotieregulatieproblemen

/
door
We hebben een nieuw psycho-educatie item vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de informatieve tekst ‘Emotieregulatieproblemen’.

Nieuwe dagboeken: Stress-& ontspanningsdagboek, Beweegdagboek, Eet-& drinkdagboek en Slaapdagboek

/
door
Voor ons nieuwe Leefstijlprogramma hebben we twee nieuwe dagboeken ontwikkeld en twee bestaande dagboeken vernieuwd. Deze vier nieuwe dagboeken zijn ook los van het Leefstijlprogramma in te zetten.

Het nieuwe Leefstijlprogramma

/
door
We hebben een nieuw Leefstijlprogramma ontwikkeld en deze is vanaf nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel van dit programma is om mensen te helpen bij het aanmeten van een gezonde leefstijl.

ACT-congres 2022 ‘Van klacht naar Veerkracht’

/
door
Op zaterdag 2 april 2022 vindt in Den Bosch het ACT-congres ‘Van klacht naar Veerkracht’ plaats. Embloom is trotse hoofdsponsor van het congres en daarom mogen wij 25 kaarten met een korting van 25 euro aanbieden aan onze gebruikers.
Telescreen

De juiste zorg op de juiste plek

/
door
Veel mensen wachten te lang op psychische hulp. Een deel van de oorzaak ligt bij een mismatch tussen de hulpvraag en het zorgaanbod, waardoor mensen onterecht op een wachtlijst terecht komen.