Ons Duitse platform is in de race voor de Health-i-Award

27-06-2022

We zijn trots te kunnen melden dat ons Duitse platform kans maakt om de Health-i-Award te winnen. De Health-i-Award wordt jaarlijks in Duitsland uitgereikt aan innovatieve projecten en bedrijven binnen de zorgsector. Het is een initiatief van de zorgverzekeraar Techniker Krankenkasse en de mediagroep Handelsblatt.

We hebben de top 5 in de categorie “Bedrijven” bereikt en in de volgende fase hebben we jouw hulp nodig! Alle bedrijven die nog in de race zijn, hebben een korte video gemaakt waarin zij zich voorstellen. Door te stemmen op deze video’s bepaalt de online community wie een extra jurystem krijgt. Je kunt ons helpen door hier op onze video te stemmen.

Bekijk hieronder onze video, waarin we uitleggen hoe ons platform werkt:

De Health-i-Award wordt dit jaar voor de zevende keer uitgereikt. Dit jaar hebben meer dan 220 bedrijven en start-ups zich aangemeld om de prijs van de Techniker Krankenkasse en Handelsblatt te winnen. We zijn trots dat we al zo ver gekomen zijn en ons nu aan zo’n groot publiek mogen voorstellen.

De prijsuitreiking zal in september plaatsvinden in Berlijn. Het is voor ons een grote eer om kans te maken op deze award. We staan naast allerlei interessante projecten en bedrijven, die laten zien welke innovaties in de zorg de komende jaren in Duitsland te verwachten zijn.

Heb jij al gestemd? Stemmen kan nog tot en met 14 juli. Hartelijk dank voor jouw hulp!