Gratis ACT microcursussen!

10-02-2021

ACT in Actie stelt speciaal voor gebruikers van Embloom gratis twee online microcursussen voor professionals ter beschikking. Deze online cursussen kunnen dienen als ondersteuning bij het gebruik van onze ACT module. Hieronder beschrijven we kort wat de twee cursussen inhouden.

Microcursus 1: ACT in Vogelvlucht
Deze microcursus start met een korte beschrijving van het theoretisch fundament van Acceptance and Commitment Therapy (Relational Frame Theorie & Derde Generatie Gedragstherapie). Ook zal er aandacht zijn voor de wetenschappelijke evidentie. Vervolgens zal er worden ingezoomd op ACT, waarbij de verschillende ACT-processen in vogelvlucht voorbij zullen komen. Daarna zal de behandelpraktijk worden geïllustreerd aan de hand van een video. Deze microcursus is handig als eerste introductie in Acceptance and Commitment Therapy en om de ACT-kennis weer even op te frissen!

Microcursus 2: Online werken met ACT
Naast het reguliere face-to-face contact zijn er anno 2021 ook verschillende digitale middelen beschikbaar om cliënten (op afstand) te kunnen behandelen. Hoewel deze digitalisering van de zorg al twee decennia gaande is, heeft het coronavirus deze ontwikkelingen (noodgedwongen) versneld en genormaliseerd; als een volwaardig medium voor zorg. Deze microcursus staat beknopt stil bij de verschillende middelen die wij ter beschikking hebben. We starten met het bespreken van de optie om een ACT-behandeling online te laten plaatsvinden met behulp van videobellen. Vervolgens staan we stil bij de mogelijkheid om ACT modules (eHealth) en ACT apps (mHealth) in te zetten. Tenslotte laten we zien hoe ACT kan worden ingezet om cliënten te helpen zich te verhouden tot de impact van corona op hun binnen- en buitenwereld.

Je kunt dit formulier invullen om je aan te melden voor de gratis microcursussen.

Korting op ACT basiscursussen
Naast de gratis microcursussen kun je als gebruiker van Embloom ook korting krijgen op de ACT basiscursussen van ACT in Actie. Op de 5-daagse ACT basiscursus ontvang je € 100,- korting. De oorspronkelijke prijs is € 975,- met de korting betaal je nu € 875,-. Op de ACT basiscursus Online ontvang je € 50,- korting. De oorspronkelijke prijs is € 575,- met de korting betaal je nu € 525,-. Wil je in aanmerking komen voor deze korting, geef dit dan door via info@embloom.nl.