Onderzoek naar de ACT-module van Embloom

In samenwerking met de Open Universiteit Heerlen wordt er momenteel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ACT-module binnen het Embloom Platform.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuws over nieuwe en bestaande content

De afgelopen twee maanden hebben wij weer hard gewerkt aan de content op het platform. Er zijn enkele aanpassingen in bestaande content doorgevoerd en er is ook weer nieuwe content vrijgegeven.
Slaapmodule vernieuwd

Slaapmodule Embloom vernieuwd

Onlangs is de slaapmodule van Embloom vernieuwd, waarbij er sprake is van meer verdiepende en meer verhelderende informatie voor de cliënt.
Psychische stoornissen vroegtijdig signaleren

Psychische stoornissen vroegtijdig signaleren met de TeleScreen

Een online vragenlijst waarmee het grootste deel van de psychische stoornissen vroegtijdig kan worden gesignaleerd: Dr. Ies Dijksman onderzocht de gebruikerservaringen en de validiteit van de TeleScreen.

Validatieonderzoek TeleScreen 5.0

Om hulpverleners te ondersteunen bij de diagnostiek en classificatie van psychische stoornissen heeft Embloom de TeleScreen ontwikkeld.
Koen Schreurs, ontwikkelaar van de nieuwe paniekmodule

De nieuwe Paniekmodule

In Nederland heeft 10% van de bevolking wel eens een paniekaanval meegemaakt en bijna 4% van de bevolking heeft een paniekstoornis.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuwe content: CBSK, CBSA en AGS-30

De afgelopen maand hebben wij weer hard gewerkt aan nieuwe content voor het platform.
Module Gegeneraliseerde Angststoornis

Module Gegeneraliseerde Angststoornis

Onlangs is de module ‘Gegeneraliseerde Angststoornis’ (GAS) vrijgegeven voor gebruik. Tevens hebben wij een ‘Piekerdagboek’ ontwikkeld.

Cliëntbeoordeling e-health eerste helft 2018

Cliënten kunnen sinds enige tijd na afronding van een e-health item aangeven of zij het betreffende item nuttig vonden of niet.