Praktijkervaringen met de TeleScreen aan de voordeur van de ggz – Interview met Michiel Bosman

De TeleScreen, oorspronkelijk ontwikkeld om huisartsen te ondersteunen bij de diagnostiek en indicatiestelling, is aan een flinke opmars bezig binnen de ggz.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuwe content: vragenlijsten VTCI en SDQ

De afgelopen tijd hebben wij weer hard aan nieuwe content voor ons platform gewerkt. Zo hebben wij de VTCI en de SDQ vrijgegeven.

Blog | Transdiagnostisch behandelen deel 2: De commentaren

Ik heb nogal wat vragen gekregen naar aanleiding van mijn laatste blog over transdiagnostisch behandelen. En natuurlijk ook nogal wat opmerkingen, waarvan verschillende echt wel hout snijden.

Blog | Een kijkje achter de schermen bij Embloom: wat doet een Content Developer?

Als Research and Development Manager van Embloom ben ik al een tijd betrokken bij de ontwikkeling van de modules van Embloom.

Blog | De e-healthweek start dit jaar met Blue Monday

Gisteren was het een stralende zonnige zondag, veel mensen hadden vrij en deden leuke dingen. Maar vandaag, maandag, roept de plicht weer en begint weer een lange werk- of schoolweek.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

De vernieuwde TeleScreen 5.0

Het nieuwe jaar kunnen wij starten met een positief bericht. Ook het artikel over het validiteitsonderzoek naar de TeleScreen binnen een populatie persoonlijkheids-stoornissen is recentelijk gepubliceerd in het tijdschrift ‘Personality and Mental Health’.

Blog | Transdiagnostisch behandelen: een nieuw toekomstperspectief?

Met de opkomst van de transdiagnostische werkwijze is de cirkel wat mij betreft weer rond. Zij het dat de vergelijking met een cirkel de laatste ontwikkelingen binnen de GGZ wel tekort doet.

Onderzoek naar de ACT-module van Embloom

In samenwerking met de Open Universiteit Heerlen wordt er momenteel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de ACT-module binnen het Embloom Platform.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuws over nieuwe en bestaande content

De afgelopen twee maanden hebben wij weer hard gewerkt aan de content op het platform. Er zijn enkele aanpassingen in bestaande content doorgevoerd en er is ook weer nieuwe content vrijgegeven.