EXIT Vragenlijst Jeugdhulp

Nieuwe vragenlijst: EXIT-Vragenlijst Jeugdhulp

Er is een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de EXIT-Vragenlijst Jeugdhulp.  

Echelonadviezen TeleScreen uitgebreid met Eleo en Umami

De bestaande echelonadviezen uit de TeleScreen worden uitgebreid met Eleo en Umami, zodat een betere inschatting kan worden gemaakt of een cliënt binnen deze zorgprestaties behandeld kan worden.

Hoe zet je de ACT module effectief in? – Interview met Tim Batink

Onlangs hebben wij nieuwe video’s ontwikkeld voor onze ACT module. Wij spraken Tim Batink over het gebruik van de ACT module.

Nieuwe vragenlijsten: Engelstalige CEM+ Ouders en CEM+ Jongeren

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom Platform. Het betreft de Engelstalige versies van de CEM+ ouders en de CEM+ jongeren.

Nieuwe modules: Feedback en conflicthantering & Werkende ouders

Er zijn twee nieuwe Mirro modules vrijgegeven in het Embloom platform. Het betreft de module Feedback en conflicthantering en de module Werkende ouders.

Embloom biedt gratis Corona Checklist

Nu de reguliere zorg weer wordt opgestart is het belangrijk dat dit ook veilig gebeurt. Om hierbij te ondersteunen hebben wij een Corona Checklist ontwikkeld, op basis van de RIVM-richtlijnen.

Voordeurscreening zorgt voor de juiste zorg op de juiste plek in de GGZ

Voordeurscreening leidt tot een snellere en betere toeleiding tot passende zorg, tegen lagere kosten, blijkt uit een pilot van Lionarons GGZ.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuwe vragenlijsten: MVI en PQ-16 (EN)

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom Platform. Het betreft de MVI en de Engelstalige versie van de PQ-16.

Blog | Stilte voor de storm, samen sterk

Nu de maatregelen rondom COVID-19 langzaam worden versoepeld, wordt er hardop nagedacht over het opstarten van de reguliere zorg. Ook in de ggz moet nagedacht worden over manieren om de grote toestroom van cliënten straks in goede banen te leiden.