Nieuwe vragenlijsten: CBV en VBS

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten beschikbaar binnen het Embloom platform: de Competitie Belevings Vragenlijst (CBV) en de Vragenlijst Beleving voor een Sportwedstrijd (VBS).

Nieuwe content voor Kind & Jeugd beschikbaar

Naast allerlei vragenlijsten die al beschikbaar waren, richten we ons nu ook op de ontwikkeling van oefeningen en modules voor kinderen en jeugdigen. De eerste oefeningen zijn beschikbaar binnen het platform.

Gratis webinar over ACT

Donderdag 24 juni a.s. organiseren wij een webinar over ACT, exclusief voor gebruikers van Embloom. Dit webinar wordt gegeven door dr. Tim Batink.

Nieuwe oefening

Deze week is de oefening Pannetjesmodel vrijgegeven. Deze oefening helpt cliënten om meer inzicht te krijgen in de opbouw van hun emoties.

Nieuwe vragenlijsten

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de werk-gerelateerde en de algemene Burn-out Assessment Tool (BAT).

Gratis ACT microcursussen!

ACT in Actie stelt speciaal voor gebruikers van Embloom gratis twee online microcursussen voor professionals ter beschikking.

Klanttevredenheidsonderzoek 2020

Eind december hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten op deze manier beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Nieuwe oefeningen

Deze week zijn er acht nieuwe oefeningen vrijgegeven binnen het Embloom platform. Deze oefeningen richten zich met name op het omgaan met emoties en stress-/burn-out klachten.
Medisch specialist bekijkt resultaten PROMs

Ksyos en Embloom bieden triage-consult bij ggz problematiek in de huisartspraktijk

Vanaf deze week kunnen huisartsen bij Ksyos triage-consulten aanvragen voor mensen met psychische problemen. Ksyos werkt hierbij samen met Embloom.