Psychische zorg zonder wachtlijst én volledig digitaal 

Miriam Luigjes, de operationeel manager en crisiscoördinator bij LMcare, legt uit hoe hun zelf ontwikkelde FIT method in zijn werk gaat en hoe Embloom hierin ondersteunt.

Nieuwe vragenlijsten: SCIL 14-17 en SCIL 18+

Sinds kort zijn ook de SCIL 14-17 en SCIL 18+ beschikbaar via Embloom. De SCIL vragenlijsten zijn geschikt om snel te screenen op een mogelijke licht verstandelijke beperking (LVB), op basis van de intelligentie.

ARQ kiest Embloom als nieuwe ROM-leverancier na stopzetten Questmanager door Philips

ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum heeft na zorgvuldige overweging en een grondig selectieproces besloten om Embloom te selecteren als hun nieuwe partner voor Routine Outcome Monitoring (ROM) en diagnostiek.

Blended care biedt voordelen voor zowel zorgverlener als cliënt

Wij spraken Nicole Oltmanns, Kind en Jeugd psycholoog bij DOPPA zorg, over de beweegredenen om met e-health te starten, de keuze voor een platform en hoe dit wordt ingezet binnen de instelling.

Gratis ACT masterclasses!

Naast de twee microcursussen die eerder werden aangeboden, stelt ACT in Actie nu ook vier verdiepende ACT masterclasses beschikbaar voor gebruikers van Embloom. Deze masterclasses bieden ondersteuning bij het gebruik van ons ACT-programma ‘Van Klacht naar Veerkracht’.

Het nieuwe Cognitieprogramma

Het nieuwe Cognitieprogramma is nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel is om de cliënt te leren omgaan met niet-helpende gedachten.

Al tijdens je studie kennismaken met e-health

Claudia Denis en Marjan van der Heijden, beiden docent Toegepaste Psychologie bij Fontys Hogeschool, over het gebruik van het Embloom platform tijdens de opleiding.

Nieuwe vragenlijsten: ITQ en MAIA-2

We hebben twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform: de International Trauma Questionnaire (ITQ) en Multidimensional Assessment of Interoceptive Awareness-2 (MAIA-2).

E-mental health in de huisartsenpraktijk

Joyce Schiffers (manager ggz) en Tamara Grond (verpleegkundig specialist ggz) over de inzet van e-mental health binnen zorggroep HOZL.