Klanttevredenheidsonderzoek 2021

In januari hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten via een vragenlijst beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Blog | Online behandeling van (psycho)trauma gerelateerde klachten

In dit blog gaat Arno Beugels dieper in op hoe je traumaklachten kunt herkennen en hoe je een traumagerichte behandeling kunt vormgeven

Nieuwe content: Angsthiërarchie, Exposure in vivo en Exposuredagboek

Onlangs zijn twee vernieuwde CGT-oefeningen en het nieuwe exposuredagboek vrijgegeven binnen ons platform. Vanaf nu kun je deze items klaarzetten voor jouw cliënten.

Het nieuwe PTSS-programma

We hebben een nieuw PTSS-programma ontwikkeld en deze is vanaf nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel van dit programma is om de cliënt stap voor stap te leren zijn/haar trauma te verwerken.

Gratis beeldbellen met Embloom Meet!

We zijn trots te kunnen melden dat Embloom Meet, onze nieuwe functionaliteit voor beeldbellen, vanaf nu gratis beschikbaar is binnen het platform!

Nieuwe vragenlijsten: NPV-J-3 en PID-5-NL

Vandaag zijn er twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de NPV-J-3 en de PID-5-NL.

Nieuwe vragenlijst: PSIS-jeugd

Er is een nieuwe vragenlijst voor jeugdsporters beschikbaar binnen het Embloom platform. Het betreft de Psychological Skills Inventory for Sports (PSIS-jeugd).

De HoNOS+ staat live!

We hebben een gratis versie van de HoNOS+ ontwikkeld! Deze is nu in te zetten via www.honosplus.nl. De tool ondersteunt bij de zorgvraagtypering binnen het zorgprestatiemodel.

Vernieuwde CGT-oefeningen

Op basis van de feedback van cliënten hebben we een aantal van onze CGT-oefeningen vernieuwd.