De vernieuwde CQi

De Consumer Quality Index (CQi) voor de kortdurende ambulante geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg is onlangs vernieuwd. De nieuwe versie, CQi-GGZ-VZ-AKWA, is vanaf nu beschikbaar op het Embloom platform.

Blog | Voorbereiden op behandeling met de Welkomstmodule

Wanneer de wachttijd gebruikt wordt voor iets nuttigs, dan ben je niet aan het wachten, maar feitelijk al begonnen aan je herstel. Precies dat hadden wij in gedachten toen we de Welkomstmodule ontwikkelden, waarmee we cliënten voorbereiden op hun behandeling.

De vernieuwde TeleScreen Junior 5.0

De TeleScreen Junior is vernieuwd en aangepast op basis van de DSM-5. Vandaag is de vernieuwde versie, de TeleScreen Junior 5.0, vrijgegeven op het Embloom platform.

Blog | Goed slapen is niet vanzelfsprekend!

Wat is slapeloosheid nou eigenlijk en wat kun je er aan doen? In dit blog gaat Merijn van de Laar dieper in op de behandeling van slapeloosheid door middel van Cognitieve Gedragstherapie.

Slaapmodule Embloom onderdeel van huisartsopleiding Universiteit Maastricht

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met de vakgroep huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht. Huisartsen in opleiding krijgen toegang tot het Embloom platform, waarbij zij gebruik zullen maken van onze slaapmodule.

Nieuwe vragenlijsten: 4DSQ en MHQoL

Vandaag zijn er twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de Four-Dimensional Symptom Questionnaire (4DSQ) en de Mental Health Quality of Life vragenlijst (MHQoL).

Nieuwe vragenlijsten: VAST en KAST

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de Vrouwelijke Atleten Screening Tool (VAST) en de Kracht Atleten Screening Tool (KAST).

Positieve Gezondheid Vragenlijst: Medewerking gevraagd voor onderzoek

De PGV is een vragenlijst in ontwikkeling en wordt momenteel (wetenschappelijk) onderzocht. Wil je gebruik maken van de PGV en daarmee bijdragen aan het onderzoek, dan kun je dat aan ons doorgeven.

Positieve Gezondheid Vragenlijst: de focus op eigen kracht

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van een Positieve Gezondheid Vragenlijst (PGV), gericht op het in kaart brengen van de algemene gezondheid van een cliënt.