Nieuwe PROMs: BBS en BBS Parkinson specifiek

We hebben twee nieuwe PROMs vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft twee verschillende versies van de Berg Balance Scale, namelijk de reguliere versie en de Parkinson specifieke versie.

Klanttevredenheidsonderzoek 2021

In januari hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten via een vragenlijst beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Gratis beeldbellen met Embloom Meet!

We zijn trots te kunnen melden dat Embloom Meet, onze nieuwe functionaliteit voor beeldbellen, vanaf nu gratis beschikbaar is binnen het platform!

Nieuwe vragenlijst: EQ-5D

We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de EQ-5D.

Digitale PROMs en PREMs

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om ons aanbod PROMs en PREMs flink uit te breiden. Je kunt nu via het Embloom platform allerlei PROMs en PREMs digitaal klaarzetten voor je patiënten.

Klanttevredenheidsonderzoek 2020

Eind december hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten op deze manier beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Positieve Gezondheid Vragenlijst: Medewerking gevraagd voor onderzoek

De PGV is een vragenlijst in ontwikkeling en wordt momenteel (wetenschappelijk) onderzocht. Wil je gebruik maken van de PGV en daarmee bijdragen aan het onderzoek, dan kun je dat aan ons doorgeven.

Positieve Gezondheid Vragenlijst: de focus op eigen kracht

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van een Positieve Gezondheid Vragenlijst (PGV), gericht op het in kaart brengen van de algemene gezondheid van een cliënt.

Embloom biedt gratis Corona Checklist

Om veilige zorg in coronatijd te bevorderen hebben wij een Corona Checklist ontwikkeld, op basis van de RIVM-richtlijnen.