Jaarevaluatie 2023

/
door
In deze evaluatie blikken we terug op het afgelopen jaar en bieden we inzicht in de belangrijkste resultaten van ons klant- en cliënttevredenheidsonderzoek. Daarnaast geven we een reactie op de belangrijkste feedback.

Ontwikkelagenda 2024: Innovaties in technologie, functionaliteit en e-health content

/
door
Het nieuwe jaar staat voor de deur en we willen onze gebruikers graag meenemen in onze plannen voor het komende jaar, waarin we ons blijven richten op het verbeteren en uitbreiden van onze producten en diensten.

Embloom werkt aan E-health Assistent op basis van AI

/
door
Sinds kort werkt Embloom aan een ‘E-health Assistent’ op basis van kunstmatige intelligentie. De E-Health Assistent wordt ontwikkeld in samenwerking met KE@Work.

Klanttevredenheidsonderzoek 2022

/
door
In december hebben wij ons jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd, waarmee hulpverleners de kwaliteit van onze dienstverlening kunnen beoordelen. Bekijk hier de belangrijkste resultaten.

Videobellen even effectief of zelfs effectiever dan face-to-face gesprekken

/
door
Tijdens de coronacrisis hebben zorgverleners en cliënten (soms noodgedwongen) veel ervaring opgedaan met digitale zorg.

Nieuwe PROM: STaRT Back Screening Tool

/
door
Sinds kort kun je de STarT Back Screening Tool (SBST) inzetten via ons platform. Deze vragenlijst is geschikt voor patiënten met aspecifieke lage rugklachten.

Nieuwe PROMs: IPQ-K, CSI, Motricity Index, GPE-DV en Tampa schaal voor Kinesiofobie

/
door
We hebben vijf nieuwe PROMs vrijgegeven. Het betreft de Illnes Perception Questionnaire – Kort (IPQ-K), Central Sensitization Inventory (CSI), Motricity Index, Global Perceived Effect – DV (GPE-DV) en de Tampa schaal voor Kinesiofobie.

Nieuwe vragenlijsten: MATE-S en CERQ

/
door
We hebben twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de MATE-S en Cognitive Emotion Regulation Questionnaire (CERQ).
YSQ-S3

Nieuwe vragenlijst: YSQ-S3

/
door
Er is een nieuwe vragenlijst beschikbaar gesteld binnen ons platform. Het betreft de Young Schema Questionnaire 3 Short Form (YSQ-S3). Deze vragenlijst is de verkorte versie van de Young Schema Questionnaire (YSQ).