Voordeurscreening zorgt voor de juiste zorg op de juiste plek in de GGZ

Voordeurscreening leidt tot een snellere en betere toeleiding tot passende zorg, tegen lagere kosten, blijkt uit een pilot van Lionarons GGZ.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuwe vragenlijsten: MVI en PQ-16 (EN)

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom Platform. Het betreft de MVI en de Engelstalige versie van de PQ-16.

Blog | Stilte voor de storm, samen sterk

Nu de maatregelen rondom COVID-19 langzaam worden versoepeld, wordt er hardop nagedacht over het opstarten van de reguliere zorg. Ook in de ggz moet nagedacht worden over manieren om de grote toestroom van cliënten straks in goede banen te leiden.

Pearson handleidingen kosteloos beschikbaar binnen Embloom platform

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat sinds deze week de handleidingen van de meest gebruikte Pearson-tests tijdelijk kosteloos beschikbaar zijn binnen het platform.

Tijdelijke korting op abonnementskosten

Hulpverleners zetten alles op alles om de zorg voor cliënten in deze bizarre tijden te continueren. Wij willen graag onze bijdrage leveren door hulpverleners tegemoet te komen in de kosten.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuwe content: Alcoholmodule en Werkstressmodule

Sinds vorige week zijn twee nieuwe Mirro modules beschikbaar binnen het Embloom platform: De alcoholmodule en de werkstressmodule.

Nieuwe module: Grip op coronastress

Vandaag hebben wij de Mirro Coronamodule op ons platform vrijgegeven. Het doel van deze module is om mensen op verschillende gebieden te ondersteunen tijdens de coronacrisis.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuwe vragenlijsten: NEO-PI-3 en de XOET-scan

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom Platform. Het betreft de NEO-PI-3 en de XOET-scan (onderdeel 'behoefte van sporters'). 
Embloom | Eline Maas

Blog | De inzet van uitkomstinformatie bij Samen Beslissen

Bij Samen Beslissen nemen de zorgverlener en patiënt gezamenlijk de beslissing voor de best passende behandeling. De inzet van uitkomstinformatie kan dit proces ondersteunen.