Nieuwe normgegevens Positieve Gezondheid Vragenlijst

De afgelopen tijd hebben we een pilotonderzoek gedaan naar onze Positieve Gezondheid Vragenlijst (PGV). De resultaten van dit onderzoek bieden meer informatie over wat een score betekent en hebben de eerste normgegevens opgeleverd.

Nieuwe oefeningen Kind & Jeugd: angstladders, denkstijlen en emotiethermometer

Deze week zijn er vijf nieuwe CGT-oefeningen voor Kind & Jeugd vrijgegeven: Angstladder, Angstladder oefenen, Denkstijlen, Denkstijlen opsporen en Emotiethermometer.

Webinar ACT groot succes!

Gisteren vond ons ACT-webinar plaats in samenwerking met Tim Batink. De eerste reacties zijn lovend en met ruim 145 deelnemers was het webinar een groot succes!

Nieuwe oefeningen: Gedragsexperiment, Gedachteschema: uitdagen en Gedachteschema: uitdagen en helpende gedachte

Er zijn drie nieuwe oefeningen voor Kind & Jeugd vrijgegeven. In deze oefeningen gaan cliënten de geloofwaardigheid van disfunctionele gedachten onderzoeken.

Nieuwe vragenlijsten: CBV en VBS

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten beschikbaar binnen het Embloom platform: de Competitie Belevings Vragenlijst (CBV) en de Vragenlijst Beleving voor een Sportwedstrijd (VBS).

Nieuwe content voor Kind & Jeugd beschikbaar

Naast allerlei vragenlijsten die al beschikbaar waren, richten we ons nu ook op de ontwikkeling van oefeningen en modules voor kinderen en jeugdigen. De eerste oefeningen zijn beschikbaar binnen het platform.

Gratis webinar over ACT

Donderdag 24 juni a.s. organiseren wij een webinar over ACT, exclusief voor gebruikers van Embloom. Dit webinar wordt gegeven door dr. Tim Batink.

Nieuwe oefening

Deze week is de oefening Pannetjesmodel vrijgegeven. Deze oefening helpt cliënten om meer inzicht te krijgen in de opbouw van hun emoties.

Nieuwe vragenlijsten

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de werk-gerelateerde en de algemene Burn-out Assessment Tool (BAT).