Slaapmodule Embloom onderdeel van huisartsopleiding Universiteit Maastricht

Sinds kort zijn wij een samenwerking aangegaan met de vakgroep huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht. Huisartsen in opleiding krijgen toegang tot het Embloom platform, waarbij zij gebruik zullen maken van onze slaapmodule.

Nieuwe vragenlijsten: 4DSQ en MHQoL

Vandaag zijn er twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de Four-Dimensional Symptom Questionnaire (4DSQ) en de Mental Health Quality of Life vragenlijst (MHQoL).

Nieuwe vragenlijsten: VAST en KAST

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de Vrouwelijke Atleten Screening Tool (VAST) en de Kracht Atleten Screening Tool (KAST).

Positieve Gezondheid Vragenlijst: Medewerking gevraagd voor onderzoek

De PGV is een vragenlijst in ontwikkeling en wordt momenteel (wetenschappelijk) onderzocht. Wil je gebruik maken van de PGV en daarmee bijdragen aan het onderzoek, dan kun je dat aan ons doorgeven.

Positieve Gezondheid Vragenlijst: de focus op eigen kracht

De afgelopen tijd zijn we bezig geweest met de ontwikkeling van een Positieve Gezondheid Vragenlijst (PGV), gericht op het in kaart brengen van de algemene gezondheid van een cliënt.

Nieuwe vragenlijst: BAT-werk gerelateerd

Er is een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de BAT-werk gerelateerd.
EXIT Vragenlijst Jeugdhulp

Nieuwe vragenlijst: EXIT-Vragenlijst Jeugdhulp

Er is een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen het Embloom platform. Het betreft de EXIT-Vragenlijst Jeugdhulp.  

Echelonadviezen TeleScreen uitgebreid met Eleo en Umami

De bestaande echelonadviezen uit de TeleScreen worden uitgebreid met Eleo en Umami, zodat een betere inschatting kan worden gemaakt of een cliënt binnen deze zorgprestaties behandeld kan worden.

Hoe zet je de ACT module effectief in? – Interview met Tim Batink

Onlangs hebben wij nieuwe video’s ontwikkeld voor onze ACT module. Wij spraken Tim Batink over het gebruik van de ACT module.