Nieuwe vragenlijsten: Engelstalige CEM+ Ouders en CEM+ Jongeren

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom Platform. Het betreft de Engelstalige versies van de CEM+ ouders en de CEM+ jongeren.

Nieuwe modules: Feedback en conflicthantering & Werkende ouders

Er zijn twee nieuwe Mirro modules vrijgegeven in het Embloom platform. Het betreft de module Feedback en conflicthantering en de module Werkende ouders.

Embloom biedt gratis Corona Checklist

Om veilige zorg in coronatijd te bevorderen hebben wij een Corona Checklist ontwikkeld, op basis van de RIVM-richtlijnen.

Voordeurscreening zorgt voor de juiste zorg op de juiste plek in de GGZ

Voordeurscreening leidt tot een snellere en betere toeleiding tot passende zorg, tegen lagere kosten, blijkt uit een pilot van Lionarons GGZ.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuwe vragenlijsten: MVI en PQ-16 (EN)

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen het Embloom Platform. Het betreft de MVI en de Engelstalige versie van de PQ-16.

Blog | Stilte voor de storm, samen sterk

Nu de maatregelen rondom COVID-19 langzaam worden versoepeld, wordt er hardop nagedacht over het opstarten van de reguliere zorg. Ook in de ggz moet nagedacht worden over manieren om de grote toestroom van cliënten straks in goede banen te leiden.

Pearson handleidingen kosteloos beschikbaar binnen Embloom platform

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat sinds deze week de handleidingen van de meest gebruikte Pearson-tests tijdelijk kosteloos beschikbaar zijn binnen het platform.

Tijdelijke korting op abonnementskosten

Hulpverleners zetten alles op alles om de zorg voor cliënten in deze bizarre tijden te continueren. Wij willen graag onze bijdrage leveren door hulpverleners tegemoet te komen in de kosten.
Nieuwe content op e-health platform van Embloom

Nieuwe content: Alcoholmodule en Werkstressmodule

Sinds vorige week zijn twee nieuwe Mirro modules beschikbaar binnen het Embloom platform: De alcoholmodule en de werkstressmodule.