kractige vrouw act

ACT-programma vernieuwd

Het ACT-programma ‘Van klacht naar veerkracht’ is vernieuwd. De afgelopen jaren hebben Tim Batink en zijn collega’s van de Open Universiteit onderzoek gedaan naar het ACT-programma binnen het Embloom Platform. Op basis van dit onderzoek is het programma verder verbeterd.
Partner

Nieuwe content EFT, rouwverwerking en piekeren

Onlangs hebben wij nieuwe psycho-educatie en een zestal oefeningen ontwikkeld op het gebied van Emotionally Focused Therapy (EFT), rouwverwerking en piekeren. De content is vrijgegeven en beschikbaar binnen het platform.

Nieuwe Engelstalige vragenlijsten: DERS en PHQ

Onlangs zijn er twee nieuwe Engelstalige vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform: De Difficulties in Emotion Regulation Scale (DERS) en de Positive Health Questionnaire (PHQ).

CQi vertaald naar het Turks

De vernieuwde CQi voor de Geestelijke Gezondheidszorg en Verslavingszorg is vertaald naar het Turks. Deze Turkse versie is nu ook beschikbaar binnen Embloom.

Veelgestelde vragen over de HoNOS+

We ontvangen veel vragen over de HoNOS+ en hebben daarom een aantal veelgestelde vragen over dit onderwerp beantwoord.

Nieuwe normgegevens Positieve Gezondheid Vragenlijst

De afgelopen tijd hebben we een pilotonderzoek gedaan naar onze Positieve Gezondheid Vragenlijst (PGV). De resultaten van dit onderzoek bieden meer informatie over wat een score betekent en hebben de eerste normgegevens opgeleverd.

Nieuwe oefeningen Kind & Jeugd: angstladders, denkstijlen en emotiethermometer

Deze week zijn er vijf nieuwe CGT-oefeningen voor Kind & Jeugd vrijgegeven: Angstladder, Angstladder oefenen, Denkstijlen, Denkstijlen opsporen en Emotiethermometer.

Webinar ACT groot succes!

Gisteren vond ons ACT-webinar plaats in samenwerking met Tim Batink. De eerste reacties zijn lovend en met ruim 145 deelnemers was het webinar een groot succes!

Nieuwe oefeningen: Gedragsexperiment, Gedachteschema: uitdagen en Gedachteschema: uitdagen en helpende gedachte

Er zijn drie nieuwe oefeningen voor Kind & Jeugd vrijgegeven. In deze oefeningen gaan cliënten de geloofwaardigheid van disfunctionele gedachten onderzoeken.