Hoe zet BGL digitale vragenlijsten in binnen de opleiding tot loopbaanprofessional? – Interview met Franz Maissan

Sinds een aantal maanden zet opleidingsbureau BGL het e-health platform van Embloom in binnen de opleiding tot loopbaanprofessional. In het onderstaande interview vertelt Franz Maissan over de inzet van Embloom binnen BGL.

Jaarrapport 2021 | triage-consulten en beslisondersteuners

Onlangs hebben wij een jaarrapport opgesteld met betrekking tot de aanvraag van triage-consulten en de inzet van beslisondersteuners in 2021.

Het nieuwe Doorpakprogramma

Het nieuwe Doorpakprogramma is nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel is om cliënten voor te bereiden op hun tijd na de behandeling.

Stemmingsdagboek vernieuwd

Wij hebben ons stemmingsdagboek vernieuwd. Naast het opfrissen van de lay-out, hebben we ook de inhoud van het dagboek verder uitgebreid.

Onderzoek naar de bruikbaarheid van het ACT-programma voor mantelzorgers

In samenwerking met het Alzheimer Centrum Limburg en de Universiteit Maastricht wordt momenteel een studie gedaan naar ons ACT-programma. In deze studie wordt onderzocht of het ACT-programma in combinatie met wekelijkse coaching een bruikbare en effectieve behandeling is om mantelzorgers van mensen met dementie te ondersteunen in hun dagelijks leven.

Klanttevredenheidsonderzoek 2021

In januari hebben wij weer ons jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Zorgverleners kunnen onze producten en diensten via een vragenlijst beoordelen en ons van waardevolle feedback voorzien.

Blog | Online behandeling van (psycho)trauma gerelateerde klachten

In dit blog gaat Arno Beugels dieper in op hoe je traumaklachten kunt herkennen en hoe je een traumagerichte behandeling kunt vormgeven

Nieuwe content: Angsthiërarchie, Exposure in vivo en Exposuredagboek

Onlangs zijn twee vernieuwde CGT-oefeningen en het nieuwe exposuredagboek vrijgegeven binnen ons platform. Vanaf nu kun je deze items klaarzetten voor jouw cliënten.

Het nieuwe PTSS-programma

We hebben een nieuw PTSS-programma ontwikkeld en deze is vanaf nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel van dit programma is om de cliënt stap voor stap te leren zijn/haar trauma te verwerken.