Nieuwe vragenlijst: EQ-5D

We hebben een nieuwe vragenlijst vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de EQ-5D.

Nieuwe vragenlijsten: HADS en HADS-A

Vandaag zijn er twee nieuwe vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de HADS en HADS-A.

Digitale PROMs en PREMs

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om ons aanbod PROMs en PREMs flink uit te breiden. Je kunt nu via het Embloom platform allerlei PROMs en PREMs digitaal klaarzetten voor je patiënten.

Nieuwe psycho-educatie: Emotieregulatieproblemen

We hebben een nieuw psycho-educatie item vrijgegeven binnen ons platform. Het betreft de informatieve tekst ‘Emotieregulatieproblemen’.

Nieuwe dagboeken: Stress-& ontspanningsdagboek, Beweegdagboek, Eet-& drinkdagboek en Slaapdagboek

Voor ons nieuwe Leefstijlprogramma hebben we twee nieuwe dagboeken ontwikkeld en twee bestaande dagboeken vernieuwd. Deze vier nieuwe dagboeken zijn ook los van het Leefstijlprogramma in te zetten.

Blog | Een gezonde leefstijl is goed voor lichaam en geest

Het belang van een gezonde leefstijl voor de lichamelijke én geestelijke gezondheid wordt door steeds meer zorgverleners onderschreven.

Het nieuwe Leefstijlprogramma

We hebben een nieuw Leefstijlprogramma ontwikkeld en deze is vanaf nu beschikbaar binnen ons platform. Het doel van dit programma is om mensen te helpen bij het aanmeten van een gezonde leefstijl.

ACT-congres 2022 ‘Van klacht naar Veerkracht’

Op zaterdag 2 april 2022 vindt in Den Bosch het ACT-congres ‘Van klacht naar Veerkracht’ plaats. Embloom is trotse hoofdsponsor van het congres en daarom mogen wij 25 kaarten met een korting van 25 euro aanbieden aan onze gebruikers.
Telescreen

De juiste zorg op de juiste plek

De wachtlijstproblematiek in de ggz staat de laatste tijd weer volop in de belangstelling. Veel mensen wachten te lang op psychische hulp. Een deel van de oorzaak ligt bij een mismatch tussen de hulpvraag en het zorgaanbod, waardoor mensen onterecht op een wachtlijst terecht komen.