Nieuwe Engelstalige vragenlijsten: DERS en PHQ

Onlangs zijn er twee nieuwe Engelstalige vragenlijsten vrijgegeven binnen ons platform: De Difficulties in Emotion Regulation Scale (DERS) en de Positive Health Questionnaire (PHQ).

CQi vertaald naar het Turks

De vernieuwde CQi voor de Geestelijke Gezondheidszorg en Verslavingszorg is vertaald naar het Turks. Deze Turkse versie is nu ook beschikbaar binnen Embloom.

Veelgestelde vragen over de HoNOS+

We ontvangen veel vragen over de HoNOS+ en hebben daarom een aantal veelgestelde vragen over dit onderwerp beantwoord.

Nieuwe normgegevens Positieve Gezondheid Vragenlijst

De afgelopen tijd hebben we een pilotonderzoek gedaan naar onze Positieve Gezondheid Vragenlijst (PGV). De resultaten van dit onderzoek bieden meer informatie over wat een score betekent en hebben de eerste normgegevens opgeleverd.

Nieuwe oefeningen Kind & Jeugd: angstladders, denkstijlen en emotiethermometer

Deze week zijn er vijf nieuwe CGT-oefeningen voor Kind & Jeugd vrijgegeven: Angstladder, Angstladder oefenen, Denkstijlen, Denkstijlen opsporen en Emotiethermometer.

Webinar ACT groot succes!

Gisteren vond ons ACT-webinar plaats in samenwerking met Tim Batink. De eerste reacties zijn lovend en met ruim 145 deelnemers was het webinar een groot succes!

Nieuwe oefeningen: Gedragsexperiment, Gedachteschema: uitdagen en Gedachteschema: uitdagen en helpende gedachte

Er zijn drie nieuwe oefeningen voor Kind & Jeugd vrijgegeven. In deze oefeningen gaan cliënten de geloofwaardigheid van disfunctionele gedachten onderzoeken.

Nieuwe vragenlijsten: CBV en VBS

Er zijn twee nieuwe vragenlijsten beschikbaar binnen het Embloom platform: de Competitie Belevings Vragenlijst (CBV) en de Vragenlijst Beleving voor een Sportwedstrijd (VBS).

Nieuwe content voor Kind & Jeugd beschikbaar

Naast allerlei vragenlijsten die al beschikbaar waren, richten we ons nu ook op de ontwikkeling van oefeningen en modules voor kinderen en jeugdigen. De eerste oefeningen zijn beschikbaar binnen het platform.